Ympäristö ja luonto yleensä

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Tom Tits Experiment är ett vetenskapscentrum i Södertälje. På fyra våningsplan och ute i en park finns naturvetenskapliga och tekniska experiment som man kan prova själv. På webbplatsen finns uppgifter om experimenten och vetenskapscentrets verksamhet och särskild information för skolor.
Sivuston kieli: 
http://www.tomtit.se

Näytä enemmän
Verkkonäyttely kertoo, miten tekniikan kehitys ja yhteiskunnalliset muutokset ovat vaikuttaneet suomalaisten luontosuhteeseen. Luonnossa liikkumisen ja oleskelun muutosta on tutkittu luontoon liittyvien ammattien ja harrastusten kautta.
Sivuston kieli: 
http://tako.nba.fi/varustautuneenaluontoon/fi/index.html

Näytä enemmän
Luonnontieteiden museon sivuilla esitellään pysyvät näyttelyt ja kokoelmat (Kasvimuseo, Eläinmuseo, Geologian museo ja Ajoituslaboratorio), kiertävät näyttelyt, laitoksen tutkimustoiminta, yhteystiedot ja hallinto. Laitoksen julkaisusarjat esitellään.
Sivuston kieli: 
https://www.luomus.fi/fi

Näytä enemmän
Heureka on tuottanut kouluille tehtäviä, työpajaohjeita ja mobiilipelejä. Niiden avulla voi elävöittää opetusta tai muuten vaan kuluttaa aikaa samalla oppien.
Sivuston kieli: 
https://www.heureka.fi/koulutehtavat/

Näytä enemmän
Ruotsin (valtion) luonnontieteellisen museon kotisivuilta pääsee näppärästi etenemään seuraavien aihealueiden tietoihin: eläimet, kasvit, mineraalit, fossiilit, ympäristö, tähtitiede.
Sivuston kieli: 
https://www.nrm.se/

Näytä enemmän
Jukuri on Luonnonvarakeskuksen (Luke) avoin julkaisuarkisto, josta löytyvät tiedot Luken julkaisutuotannosta sekä osa julkaisuista vapaasti ladattaviksi.
Sivuston kieli: 
https://jukuri.luke.fi/

Näytä enemmän