Lasten, nuorten ja vanhusten asema

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Tyttöjen talon verkkosivustossa on tietoa talon toiminnasta, tyttöjen ja naisten elämän muutoksista sekä tuesta niitä kohdatessa.
Sivuston kieli: 
https://tyttojentalo.fi/

Näytä enemmän
Sivusto kokoaa yhteen lastenoikeusjärjestö Planin opetuksen tueksi tarjoamat aineistot. Materiaalipankista löytyvät myös Planin tuottamat videot sekä tilattavat materiaalit.
Sivuston kieli: 
https://www.globaalikoulu.net/

Näytä enemmän
UNICEFin kotisivut, joilla tietoa järjestön toiminnasta ja lapsen asemasta kehitysmaissa.
Sivuston kieli: 
https://www.unicef.org/

Näytä enemmän
Lapsiasia-sivulla julkaistaan ajankohtaisia tiedotteita lapsiasiavaltuutetun toimista, kannanotot, puheet ja kirjoituksia. Sivuilla on perustietopaketti lapsiasiavaltuutetun tehtävistä ja valtuuksista sekä lasten oikeuksista. Aineistot-osasta löytyvät lapsen oikeuksien sopimus, asiaan kuuluvat keskeiset lait, lapsiasiavaltuutetun toimintaan liittyvät julkaisut sekä valtuutetun käyttöön tuotetut muistiot ja raportit.
Sivuston kieli: 
https://lapsiasia.fi/

Näytä enemmän
Oppimateriaali Minästä kiinni sisältää teoriaosuuden sekä tehtäviä moninaisten identiteettien tarkasteluun. Tehtävissä pohditaan mm. minuutta, itseilmaisua, kieltä, elämänvaiheita, tunteita ja arvoja. Materiaali soveltuu kaikkiin oppiaineisiin perusopetuksen eri vuosiluokilla. Kielestä koppi on luotu kielitietoisen opetuksen materiaaliksi.
Sivuston kieli: 
https://sites.utu.fi/minasta-ja-kielesta-kiinni/

Näytä enemmän