Talviurheilu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
3 osumaa haulle. Näytetään 1 - 3 tulosta.
Sivut keskittyvät pääasiassa jäätanssiin. Sivuilta löytyvät esimerkiksi tiedot pakollisten tanssien ja rytmitanssien vaatimuksista. Ice-cance.com sisältää runsaasti taitoluisteluaiheisia linkkejä. Linkkejä on niin jäätanssiparien, pariluistelijoiden kuin yksinluistelijoidenkin koti- ja fanisivuille. Mukana on myös valokuvagalleria, artikkeliarkisto sekä tietoja eri tapahtumista (esim. kansalliset ja kansainväliset mestaruuskilpailut).
Sivuston kieli: 
https://www.ice-dance.com

Näytä enemmän
Taitoluistelun suomalainen sivusto, jolta on linkkejä mm. USA:n ja Kanadan taitoluistelusivuille. Tietoa seuratoiminnasta, tapahtumista, kilpailukalenteri, keskustelupalsta, uutisia. Melko ajantasainen päivitys.
Sivuston kieli: 
https://www.stll.fi/

Näytä enemmän
Suomen Hiihtoliiton sivuilla on tietoa hiihtolajeista kilpaurheiluna ja harrasteliikuntana. Liiton toiminnan esittelyn lisäksi sivusto sisältää linkkejä hiihtoliiton alueellisiin piireihin, urheiluseurojen sivuille sekä kuntien hiihto-olosuhteisiin. Sivuilta löytyy lista Suomen mitaleista hiihtolajeissa vuodesta 1924 alkaen. Eri hiihtolajit (alppihiihto, freestyle, maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty), niiden maailmancupin joukkueet ja tulokset esitellään erikseen. Sivuilta löytyy myös ajankohtaista tietoa hiihtourheilusta.
Sivuston kieli: 
https://hiihtoliitto.fi/

Näytä enemmän