Lappi

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Arktisen keskuksen sivuilta löytyy toiminnan ja tutkimuksen esittelyn lisäksi tietopaketti arktisista alueista: käsitteen arktinen määrittely, arktisen luonnon kuvaus, alueen kartta sekä artikkeliviitteitä aiheesta.
Sivuston kieli: 
https://www.arcticcentre.org/FI

Näytä enemmän
Joulupukin maa toivottaa matkailijoita tervetulleiksi. Joulupukkitietoa ja Rovaniemen matkailuinfoa.
Sivuston kieli: 
https://www.visitrovaniemi.fi/love/santa-claus-magic-of-christmas/

Näytä enemmän
Arktikum-talossa Rovaniemellä sijaitsevat Arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo. Arktinen keskus tutkii koko arktista aluetta, Lapin maakuntamuseo taas keskittyy Lapin luontoon ja kulttuuriperinteeseen. Molemmat laitokset järjestävät toimintaansa liittyviä näyttelyitä ja tapahtumia.
Sivuston kieli: 
https://www.arktikum.fi

Näytä enemmän
Täällä on tietoa Rovaniemen alueen ulkoilureiteistä ja -kohteista. Reitin voi valita myös tietyn teeman mukaan, esimerkiksi lintuharrastajille ja lapsiperheille löytyy suosituksia.
Sivuston kieli: 
https://www.etiainen.fi/

Näytä enemmän
Kolarin kunnan palvelut ja alueen matkailukohteet ja yrityspalvelut. Sivuilta löytyvät myös ajankohtaistapahtumat ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.kolari.fi

Näytä enemmän
Eläinpuiston sivuilla on tietoa aukioloajoista ja pääsylippujen hinnoista. Sivuilla esitellään osa puiston nisäkäs- ja lintulajeista.
Sivuston kieli: 
https://www.ranuazoo.com/

Näytä enemmän
Rovaniemen kaupungin hallintokunnat, linkkejä kaupungin ja ympäristön kulttuuriin, historiaan, matkailuun ja aktiviteetteihin sekä jatkokoulutukseen.
Sivuston kieli: 
https://www.rovaniemi.fi

Näytä enemmän
Sisältää tietoa Sallan kunnasta, palveluista, kulkuyhteyksistä, nähtävyyksistä, matkailupalveluista ja tapahtumista.
Sivuston kieli: 
https://www.salla.fi

Näytä enemmän
Suomen Lapin pääkaupungin matkailusivusto kertoo matkailupalveluista, majoituksesta, luonnosta, ajanviettomahdollisuuksista ja käyntikohteista.
https://www.visitrovaniemi.fi

Näytä enemmän
Lapin matkailun yhteinen sivu, jossa Lapin eri puolilla olevat tapahtumat, neuvonta, sää ja kartat, pankkipalvelut, lehdet sekä linkkejä matkailukohteisiin, majoitukseen ja Lapin luontoon, saamelaisiin ja muuhun Lappiin liittyviin kiinnostuksen kohteisiin.
Sivuston kieli: 
https://www.lapland.fi/fi/

Näytä enemmän
Tunturihaukan silmin -näyttely kuvaa haukan näkökulmasta, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoisen alueen luontoon, elinkeinoihin ja paikallisten elämään. Näyttelystä on tuotettu sekä virtuaalinen että fyysinen näyttely.
https://barentsnature.fi/

Näytä enemmän