Pakolaiset. Muuttoliike

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Kirja sisältää Suomeen tulleiden maahanmuuttajanuorten tarinoita. Kirjassa kuvataan heidän suhdettaan Suomeen ja suomalaisuuteen. Nuoret kertovat kotimaastaan lähtemisestä, uuteen maahan sopeutumisesta, ystävyydestä, ruuasta, rakkaudesta, rasismista ja toivosta.
Sivuston kieli: 
https://www.humak.fi/wp-content/uploads/2019/11/Humanistinen-ammattikorkeakoulu_selkokirja_Odotan-au...

Näytä enemmän
Kirja sisältää erikoistutkija, dosentti Pasi Saukkosen vuosina 2015–2019 julkaisemia Siirtolaisuus-Migration-lehden kolumneja sekä muita kirjoituksia maahanmuutosta, monikulttuurisuudesta ja nationalismista.
https://siirtolaisuusinstituutti.fi/wp-content/uploads/2020/03/j-35-isbn-978-952-7167-93-9-vimmainen...

Näytä enemmän
Väestöliiton Monikulttuurisuus -kokonaisuus tarjoaa neuvontaa ja koulutusta maahanmuuttajille ja eri alojen ammattilaisille.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/maahanmuuttajat/

Näytä enemmän
Tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uudesta neuvontapisteestä, joka palvelee Hakunilan alueen ja ympäristön ulkomaalaisia ja suomalaisia, jotka haluavat esim. tietoa alueen vieraista kulttuureista.
https://hakunila.org/

Näytä enemmän
Superdiversiteetti on suomen kielen uudissana, jolla kuvataan yhteiskunnan väestömuutosta ja monimuotoistumista. Kirjassa tarkastellaan 1990-luvulta lähtien lisääntynyttä maahanmuuttoa ja sen vaikutuksia suomalaisessa yhteiskunnassa. Kirjoittajat ovat useilta tieteenaloilta, kuten sosiolingvistiikan, käännöstieteiden, kulttuurintutkimuksen, terveystieteiden ja kasvatustieteiden aloilta.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/skst.1489/

Näytä enemmän
Globaalikasvatus kokoaa monipuolisesti tietoa globaalikasvatuksesta. Sivustolta löytyy globaalikasvatustoimijoiden rekisteri, tietoa tapahtumista ja vinkkipankki. Vinkkipankki sisältää eri toimijoiden tuottamia materiaaleja ja menetelmiä sekä tietoa järjestöjen koulupalveluista ja kouluvierailuista.
Sivuston kieli: 
https://globaalikasvatus.fi/etusivu/

Näytä enemmän