Pakolaiset. Muuttoliike

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Senioripaluumuuttajan opas neuvoo mm. sosiaaliturvaa, verotusta ja eläkkeitä koskevissa kysymyksissä. Oppaassa on otettu huomioon myös suurimmilta ulkosuomalaisalueilta muuttavien eläkeläisten erityiskysymykset. Siihen on koottu myös viranomaisten ym. tahojen yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
https://suomi-seura.fi/wp-content/uploads/2018/02/Senioripaluumuuttajan-opas-2018.pdf

Näytä enemmän
International House Helsinki tarjoaa neuvontaa ja viranomaispalveluja pääkaupunkiseudulle tulleille maahanmuuttajille usealla eri kielellä. Sieltä saa opastusta esimerkiksi oleskelulupaan, opiskeluun, asumiseen sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yrityksille ja työnantajille tarjotaan neuvontaa mm. kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä asioissa.
Sivuston kieli: 
https://ihhelsinki.fi/

Näytä enemmän
Moving to Finland neuvoo ja ohjaa Suomeen muuttavia ulkomaalaisia. Sivuille on koottu tietoa käytännön asioista, papereista sekä viranomaisista eri tyyppisille maahanmuuttajille, pakolaisille, työhön tai opiskelemaan saapuville, perheen luo tuleville, paluumuuttajille sekä lyhytaikaisille vierailijoille.
https://www.infofinland.fi/en/moving-to-finland

Näytä enemmän
InfoFinland.fi tarjoaa tietoa muutosta Suomeen ja elämästä Suomessa usealla eri kielellä. Tietoa löytyy myös kaupunkien ja kuntien palveluista.
https://www.infofinland.fi

Näytä enemmän
Suomeen muuttavalle perustietoa suomalaisesta sosiaaliturvasta, työnteosta, opiskelusta sekä verotuksesta.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/sosiaaliturvaan-kuuluminen-ulkomailta-suomeen

Näytä enemmän