Terveysoppaat. Terveystieto

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Omaolossa voi arvioida omaa terveydentilaansa ja hyvinvointiaan ohjeiden tai ammattilaisten avulla. Palvelussa voi perehtyä terveydettä ja tauteja koskeviin artikkeleihin, tutkia itsehoito-ohjelmia sekä saada apua sosiaali- ja terveyspalveluista. Palvelussa voi arvioida oireita, terveyspalvelujen tarvetta, saada kootusti omat hoito- ja palvelukokonaisuudet käyttöönsä sekä tehdä hyvinvointitarkastuksen. Sivusto on kehitetty yhteistyössä usean kaupungin ja terveyspiirin kanssa ja sitä käytetään useassa kunnassa omahoidon pohjana.
Sivuston kieli: 
https://www.omaolo.fi/

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tietopaketin aiheina ovat mm. aurinko ja vesi, ruoka ja juoma sekä seksi ja rakkaus.
Sivuston kieli: 
https://www.thl.fi/fi/ajankohtaista/kampanjat/kesaterveys

Näytä enemmän
Terveyskirjasto sisältää monipuolisesti terveyden ja sairauksien hoitoon liittyvää aineistoa, mm. lääkärikirjan, Käypä hoito -suositusten potilasversiot, erilaisia oppaita, lääketietoa sekä artikkeleita erityisaiheista.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/

Näytä enemmän
Matkailijan terveysopas kertoo matkailijan tartunta- ja terveysvaaroista, malariasta ja sen välttämisestä sekä rokotuksista ja antaa tietoa matkalle valmistautumisesta. Opas sisältää luettelon eri maissa tarvittavista rokotuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisalto/matkailijan-terveysopas

Näytä enemmän
Elias Lönnrotin ensimmäisen kerran vuonna 1839 ilmestynyt lääkärikirja esittelee tavallisimpia tauteja ja niiden hoitoa ja antaa terveen elämän ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/teos/binding/1907427?page=1

Näytä enemmän
Mielenterveystalo.fi:n ohjelmia omahoitoon löytyy monilta elämän ja terveyden alueilta: aggressio, ahdistus, epävakaus, ero, ahminta, juominen, masennus, pakko-oireet, paniikki, parisuhde, seksuaalisuus, traumaattiset kriisit, taloudellinen ahdinko, tietoinen läsnäolo, mielen hyvinvointi, unettomuus, viiltely.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/omahoito

Näytä enemmän
Fressis antaa tietoa ja vastauksia nuorille terveelliseen elämään. Tietoa löytyy tupakasta, nuuskasta, alkoholista, opastusta hyvän ravinnon, liikunnan, vuorokausirytmin suhteen sekä neuvoja terveellisestä auringosta nauttimisesta, seksistä sekä mielenterveyden hyvinvoinnista.
Sivuston kieli: 
https://www.fressis.fi/

Näytä enemmän