Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
3 osumaa haulle. Näytetään 1 - 3 tulosta.
Hotelli- ja ravintolamuseon verkkonäyttely kertoo suomalaisen matkaruokailun historiasta ja siitä, miten ruuan myynti ja tarjoilu hoidettiin laivoissa, asemaravintoloissa, junissa, linja-autoasemilla, huoltoasemilla, lentokentillä ja lentokoneissa.
Sivuston kieli: 
http://www.matkaruokailu.fi

Näytä enemmän
Terve koululainen -sivuston ravinto-osuus kertoo ytimekkäästi hyvän ravinnon merkityksestä, ateriarytmin tärkeydestä, lautasmallista, aamupalan, välipalan, kasvisten ja juomisen tärkeydestä.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/alakoulu/ravinto/

Näytä enemmän
Ruoka-Kalevalaan kerätään suomalaisten ruokamuistoja. Palvelussa voit jakaa oman ruokatarinasi ja lukea muiden tarinoita. Ruoka-Kalevala on syntynyt S-ryhmän, Marttaliiton ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran yhteistyönä. Tavoitteena on kerätä 100 000 tarinaa, jotka taltioidaan SKS:n arkistoon. Niistä osa ulkaistaan SKS:n toimittamassa Ruoka-Kalevala-kirjassa.
Sivuston kieli: 
https://ruokakalevala.fi/

Näytä enemmän