Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Kuuluisan australialaisen kokin Maggie Beerin ruokaohjeita, juomavinkkejä sekä kokonaisten aterioiden ehdotuksia.
Sivuston kieli: 
https://www.maggiebeer.com.au/recipes

Näytä enemmän
Päämajakaupungin tarina-ateriat kertovat yksitoista tarinaa toista maailmansotaa käyvästä Suomesta ja kuvaavat yksitoista ateriaa noista hetkistä. Ateriat perustuvat Gustaf Mannerheimin arkistossa säilyneisiin muistiinpanoihin Mikkelin Klubilta jatkosodan aikana.
Sivuston kieli: 
https://www.muisti.org/tarina-ateriat/

Näytä enemmän
Pariisilainen Clotilde Dusoulier kirjoittaa mukavia juttuja ruoasta ja kaikesta sen liepeiltä. Monta vuotta vanhaan blogiin on kertynyt myös hyvä kokoelma reseptejä.
Sivuston kieli: 
https://cnz.to/

Näytä enemmän
Herkullisia kuvia, reseptejä ja ohjevideoita.
Sivuston kieli: 
https://foodchannel.com/

Näytä enemmän
Ruotsalaiset lipeäkalatuottajat kertovat perinteisestä tavasta valmistaa ja tarjota lipeäkalaa, mutta tuovat mukaan myös uusia tuulia.
Sivuston kieli: 
https://www.lutfisk.nu/

Näytä enemmän
Historialliset reseptit -sivusto sisältää kuusi reseptikokoelmaa 1700- ja 1800-luvuilta. Tarjolla on ohjeita niin ruoanlaittoon kuin kodinhoitoonkin. Käsikirjoitukset ovat peräisin mm. Louhisaaren, Herttoniemen ja Stensbölen kartanosta. Palvelussa on laaja aihehakemisto, josta voi etsiä ohjeita tietyn ainesosan mukaan. Sivustolla on Märtha Norrbackin artikkeli, jossa suomalaiset ruokaperinteet, kotitalouskirjat ja reseptit asetetaan pohjoismaiseen ja eurooppalaiseen historialliseen kontekstiin.
Sivuston kieli: 
https://historiskarecept.sls.fi/#/home

Näytä enemmän
Maailman ruokakulttuuria ja ruokaohjeita esittelevältä sivustolta löytyy kartta, jonka avulla voi suunnistaa ruokalajeja tutkimaan.
https://www.tasteatlas.com/map

Näytä enemmän