Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
3 osumaa haulle. Näytetään 1 - 3 tulosta.
Terve koululainen -sivuston ravinto-osuus kertoo ytimekkäästi hyvän ravinnon merkityksestä, ateriarytmin tärkeydestä, lautasmallista, aamupalan, välipalan, kasvisten ja juomisen tärkeydestä.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/alakoulu/ravinto/

Näytä enemmän
Kansanterveyslaitoksen ravitsemusosaston ylläpitämä tietopankki sisältää yli 2000 elintarvikkeen koostumustiedot 54 ravintotekijän osalta. Elintarvikkeet on ryhmitelty aakkosjärjestykseen, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain ja erityisruokavalion mukaan. Ravintotekijät ovat aakkosjärjestyksessä, eniten ja vähiten -valinnalla sekä ruoankäyttöluokittain.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi

Näytä enemmän
Marttojen kokoamaa tietoa ravitsemuksesta, ravinnosta ja ruoasta. Opastusta on arjen ruokailuun, kestävään ruokakulttuuriin, edullisen ruokailuun, säilöntään. Sivustossa on ruokalistavinkkejä ja tietysti reseptejä.
Sivuston kieli: 
http://www.martat.fi/ruoka/

Näytä enemmän