Vanhusten terveydenhuolto ja sairaudet

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Seniorien hoiva-alan yrityksen tietopankkiin on koottu tietoa ikääntyneille tyypillisistä sairauksista, niiden oireista sekä hoidosta.
https://suomenseniorihoiva.fi/tietopankki/

Näytä enemmän
Opas muistisairauteen sairastuneelle ja hänen läheisilleen. Oppaassa käsitellään sairauden eri vaiheita diagnoosin saamisesta sairauden loppuvaiheisiin saakka ja annetaan käytännön vinkkejä arkeen.
Sivuston kieli: 
https://www.muistiliitto.fi/application/files/8215/8088/7370/Elamaa_muistisairauden_kanssa_saavutett...

Näytä enemmän
Ikääntyneiden ravitsemus käsittelee ikääntyneiden ruokatottumuksia, ongelmia siinä sekä ravitsemuksessa, ravinnon monipuolisuutta sekä ikääntyneiden ravitsemussuosituksia, aliravitsemusta sekä ikääntyneiden laihdutusta.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01086

Näytä enemmän
Sivuilla on esittely järjestöstä ja sen toiminnasta sekä omaishoidon tietopaketti avuksi omaishoitajalle.
Sivuston kieli: 
https://omaishoitajat.fi/

Näytä enemmän
Muistiliiton sivuilla kerrotaan muistisairauksista, niiden oireista ja hoidosta. Tietoa on myös järjestön toiminnasta ja sen tarjoamista tukipalveluista sekä muusta tuesta.
Sivuston kieli: 
https://www.muistiliitto.fi

Näytä enemmän
Käsikirja iäkkäiden ihmisten palveluita tarjoaviin toimintayksikköihin, kuten palveluasumiseen, laitoshoitoon, kotihoitoon tai perhehoitoon. Kirjassa on perustietoa hoidon laadun mittaamisesta, laadun osatekijöistä ja laatujohtamisesta sekä ehdotuksia hoidon laadun seurantaan.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-834-7

Näytä enemmän
Mielenterveystalo käsittelee ikääntyneiden mielenterveyden ongelmia. Sivuilla käsitellään psykiatrisia häiriöitä ja somaattisia oireita, masennusta, itsemurha-alttiutta, ahdistuneisuutta, kaksisuuntaista mielialahäiriötä, harhaluuloisuhäiriötä sekä skitsofreniaa,
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/ikaantyneet

Näytä enemmän