Kevyt musiikki

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Spotify tarjoaa musiikkia kuunneltavaksi. Maksullinen palvelu.
Sivuston kieli: 
https://www.spotify.com/fi/

Näytä enemmän
Kongressin kirjaston National Jukebox sisältää vapaasti kuunneltavissa olevia historiallisia äänitteitä. Äänitteiden joukossa on taidemusiikkia, ooppera-aarioita, viihdemusiikkia ja laulelmia. Kokonaisuudesta löytyy myös muusikkojen lyhyitä elämäkertatietoja.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/collections/national-jukebox/

Näytä enemmän
Alan Lomax -arkiston videoita Youtube-kanavalla. Videoiden joukossa on yhdysvaltalaista kansan musiikkia eli bluesia, jazzia, cajun-folklorea. Musiikin lisäksi on haastatteluja sekä äänitiedostoja esimerkiksi työmailta.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/user/AlanLomaxArchive

Näytä enemmän
Internet Archiven savikiekkoäänitteiden osastossa voi kuunnella musiikkia aarioista viihteeseen 1900-luvun alkupuolelta. Sieltä lötytyvät vaikkapa aikansa supertähden Caruson kootut sekä House of the Rising Sun Josh Whiten tulkintana.
Sivuston kieli: 
https://archive.org/details/78rpm

Näytä enemmän
British Libraryn ääniosassa on kuunneltavana äänitteitä monelta alalta: murteista ja korostuksista, ohjelmia ja haastatteluja eri tapahtumista, aiheista ja historiasta, kirjallisuutta, taidetta, luonnon ääniä, äänimaisemia, klassillista musiikkia, maailmanmusiikkia, populaarimusiikkia, perinnemusiikkia, radio- ja äänitteiden historiaa sekä äänikarttoja.
Sivuston kieli: 
https://sounds.bl.uk/

Näytä enemmän