Perhepolitiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
18 osumaa haulle. Näytetään 1 - 18 tulosta.
Sivuilla on tietoa liiton toiminnasta, koulutuksista, julkaisuista ja projekteista. Sivuille on koottu kasvatus- ja perheneuvoloiden hyviä työkäytäntöjä.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenkasper.fi

Näytä enemmän
Usean eri perhejärjestön verkosto, jonka tavoitteena on, että monimuotoiset perheet ovat yhdenvertaisessa asemassa muiden perheiden kanssa lainsäädännössä, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa sekä työelämässä. Sivuilta löytyy tietoa monimuotoisista perheistä, verkoston toiminnasta, jäsenjärjestöistä sekä oppaita.
Sivuston kieli: 
https://monimuotoisetperheet.fi/

Näytä enemmän
Lastensuojelualan jäsenyhdistys, jossa jäseninä ammatillisia perhekoteja. Sivulla on yhteystiedot, säännöt, työryhmien esittely ja luettelo Suomen ammatillisista perhekodeista yhteystietoineen.
Sivuston kieli: 
https://www.apkl.fi/

Näytä enemmän
Liiton tavoitteena on edistää lapsen oikeutta säilyttää hyvät suhteet erillään asuviin vanhempiinsa. Sivulla on perustietoa elatusavusta ja elatustuesta sekä tietoa järjestön toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.elatusvelvolliset.fi/

Näytä enemmän
Tietoa ulkomaan adoptiosta, kokemuksia adoptioprosessista artikkeleita aiheesta.
Sivuston kieli: 
https://interpedia.fi/kansainvalinen-adoptio/adoptio/

Näytä enemmän
Valtakunnallisen uusperheiden asioita ajavan yhdistyksen sivusto sisältää tietoa niin uusperheistä yleensä kuin myös yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi lakiasioita, keskustelua ja yhteystietoja (myös paikallisosastojen).
Sivuston kieli: 
https://supli.fi/

Näytä enemmän
Yhden vanhemman perheiden tuki- ja etujärjestön ylläpitämät sivut: yhdistykset paikkakunnittain, linkit ja ajankohtaiset tapahtumat, neuvoja arjen tilanteisiin.
Sivuston kieli: 
https://www.yvpl.fi/

Näytä enemmän
Familia ry on valtakunnallinen kahden kulttuurin perheiden asiantuntijajärjestö, joka tukee perheiden hyvinvointia tarjoamalla vapaaehtois- ja vertaistoimintaa, tietoa ja neuvontaa.
Sivuston kieli: 
https://www.familiary.fi/index.html

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa monisikiöraskauksista, lastenhoidosta, monikkoperheiden sosiaalieduista sekä harrastustoiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.hmp.fi

Näytä enemmän
Etujärjestön yleiskuvaus yhteystietoineen. Ajankohtaista-sivut. Uutiskirjeen tilausmahdollisuus.
Sivuston kieli: 
http://www.lape.fi/

Näytä enemmän
Leijonaemot ry tarjoaa vertaistukea erityislasten vanhemmille. Se pyrkii myös edistämään vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä.
https://leijonaemot.fi/

Näytä enemmän
Järjestö tarjoaa tukea väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Sivuilla on tietoa palveluista ja ajankohtaisista asioista sekä esitteitä ja oppaita.
https://monikanaiset.fi/

Näytä enemmän
Tietoa näkövammaisen lapsen perheelle sosiaaliturvasta, yhdistyksen järjestämistä leireistä, tapahtumista sekä tukihenkilötoiminnasta. Opastusta on myös koulunkäyntiin, päivähoitoon ja harrastuksiin.
Sivuston kieli: 
https://www.silmatera.fi/

Näytä enemmän
Lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävän valtakunnallisen lastensuojelujärjestön kotisivuilla on tietoa järjestön historiasta, organisaatiosta ja toiminnasta. Järjestön toimintaan kuuluvat mm. lukuisat leirit sekä laaja vapaaehtoistyö.
Sivuston kieli: 
https://parastalapsille.fi/

Näytä enemmän
Pelastakaa Lapset ry:n kotisivulla on tietoa järjestön asiantuntijapalveluista esim. kotimaisesta ja kansainvälisestä adoptiosta sekä sijaisvanhemmuudesta. Lisäksi esitellään mahdollisuuksia osallistua järjestön vapaaehtoistyöhön.
Sivuston kieli: 
https://www.pelastakaalapset.fi/

Näytä enemmän
Perhehoitoliitto kertoo perhehoitotyön periaatteista sekä sosiaaliturvasta ja oikeuksista. Sivulta löytyvät myös jäsenyhdistysten ja liiton julkaisujen tiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.perhehoitoliitto.fi/

Näytä enemmän
Suomen kolmosperheet ry. on kolmosperheiden yhteydenpitoa varten perustettu yhdistys. Sivuilta löytyy tietoa liiton toiminnasta, yhteystiedot ja jäsenlehden tiedot sekä lyhyet kuvaukset kolmosraskauksista. Lisäksi siellä on runsaasti ulkomaisia linkkejä ja tapahtumakalenteri.
http://www.kolmosperheet.fi/

Näytä enemmän
Paikallisten monikkoperheyhdistysten valtakunnallisena kattojärjestö. Sivuilta löytyy palveluita, tapahtumia, tieto ja linkkejä paikallisiin yhdistyksiin.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenmonikkoperheet.fi

Näytä enemmän