Pompejin muinainen kaupunki on arkeologinen nähtävyys. Sivulta löytyy kaivausalueen esittely ja uusien löydösten kuvailua. Kokonaisuudessa esitellään myös Stabiaen alue ja Oplontiksen rakennukset.
http://pompeiisites.org/en/

Visa mindre
Project Gutenbergin listaus äänikirjoista, jotka ovat kuunneltavissa palvelussa. Tämä valikoima sisältää koneluettuja teoksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.gutenberg.org/browse/categories/2

Visa mindre
Project Gutenbergin listaus äänikirjoista, jotka ovat kuunneltavissa palvelussa. Tämä valikoima sisältää ihmisen lukemia teoksia, jotka ovat kuunneltavissa myös Libri Vox -palvelussa.
Webbplatsens språk: 
https://www.gutenberg.org/browse/categories/1

Visa mindre
Eurooppalaisten kielten verkkosanakirjoja tutkijoille, kääntäjille, kieltenopettajille ja kielten harrastajille. Portaalin sanakirjat on valinnut sanakirjantoimittajista koostuva European Network of e-Lexicography ‑hankkeen asiantuntijaryhmä.
Webbplatsens språk: 
http://www.dictionaryportal.eu/fi/

Visa mindre
Englannin sanakirja useille eri kielille (ei suomeksi), opiskelusanakirja, kääntäjä ja kielioppi.
Webbplatsens språk: 
https://dictionary.cambridge.org/

Visa mindre
Harvardin yliopiston tuottama verkkopalvelu kokoaa yhteen tiedonlähteitä Neuvostoliiton historian tutkimukseen. Suurin osa aineistoista on vapaasti saatavilla. Palvelun kautta löytyy myös yli 200 linkkiä entisen Neuvostoliiton alueen eri arkistoihin.
Webbplatsens språk: 
https://dccollection.share.library.harvard.edu/

Visa mindre
Perustietoa suomalaisesta työelämästä useilla kielillä. Kokonaisuus on jaettu osioihin työn hakeminen, työn aloittaminen, työsuhteen aikana, työsuhteen päättyminen sekä Suomen työmarkkinajärjestelmä. Työelämän ABC -tietopaketti on julkaistu suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Tiiviimmät perustiedot on tarjolla 18 muulla kielellä.
https://tyoelamanpelisaannot.fi/fi/

Visa mindre
Matkailutietoa Serbiaan tähtääville.
Webbplatsens språk: 
https://www.serbia.travel/en

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - monikielinen