Tunturihaukan silmin -näyttely kuvaa haukan näkökulmasta, miten ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoisen alueen luontoon, elinkeinoihin ja paikallisten elämään. Näyttelystä on tuotettu sekä virtuaalinen että fyysinen näyttely.
Webbplatsens språk: 
https://barentsnature.fi/

Visa mindre
Yle Oppimisen Mysteerijuna-peli tarjoaa pelaamisen ohessa mahdollisuuden tutustua koodaamisen logiikkaan. Pelin yhteyteen on rakennettu noin viiden oppitunnin materialipaketti, jonka avulla opettaja voi käydä oppilaiden kanssa läpi koodaamisen periaatteita. Peli on tarkoitettu ensisijaisesti 11-16-vuotiaille. Peliä voi pelata suomen lisäksi ruotsiksi, saameksi ja englanniksi.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/a/20-10006023

Visa mindre
Forum Artis on laatinut taide- ja kulttuurialaa koskevat eettiset ohjeet, jotka liittyvät mm. vastuullisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja vuorovaikutukseen taidealalla.
Webbplatsens språk: 
https://eettinentaide.fi/

Visa mindre
Struven ketju on kolmiomittausketju, jolla selvitettiin maapallon kokoa ja muotoa 1800-luvulla. Sivuilla on tietoa sen historiasta, kolmiomittaustekniikasta sekä Suomessa sijaitsevista mittauspisteistä. Struven ketju on yksi Unescon maailmanperintökohteista.
Webbplatsens språk: 
https://www.maanmittauslaitos.fi/struvenketju

Visa mindre
Poliisin sähköinen asiointi yksityisille ja yrityksille antaa tietoa lupa-, rikos- ja liikenneasioista, joita voi hoitaa sähköisesti. Itse asiointi vaatii tunnistautumisen.
Webbplatsens språk: 
https://asiointi.poliisi.fi/

Visa mindre
Sidan innehåller bilder, beskrivningar, rutter och guidningar från Sveriges nationalparker. Vid varje region finns det upplistat möjliga lokala aktiviteter, t.ex. fågelskådning, vandring- eller skidrutter.
Webbplatsens språk: 
https://www.sverigesnationalparker.se/

Visa mindre
Virtualafierbmi sisältää saamenkielisiä ja saamelaisaiheisia verkkosisältöjä. Aineistoja on mm. kulttuurista, kirjallisuudesta ja kielestä.
http://virtualafierbmi.fi/

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - saame