Hätäkeskuksen sivut tiedottavat hätäkeskusten toiminnasta ja antavat ohjeita ja oppaita eri hätätilanteita ja niihin varautumista varten.
Webbplatsens språk: 
https://112.fi/

Visa mindre
Hätäkeskuksen 112 Suomi -mobiilisovelluksesta löytyvät ohjeet sovelluksen lataamisesta ja hätäilmoituksen tekemisestä mobiilissa.
Webbplatsens språk: 
https://112.fi/112-suomi

Visa mindre
Ensi- ja turvakotien liiton sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja toimintamuodoista sekä jäsenyhdistysten yhteystiedot turva- ja ensikoteineen. Erilaisiin perheongelmiin on kerrottu liiton tarjoamia ratkaisuvaihtoehtoja.
Webbplatsens språk: 
https://ensijaturvakotienliitto.fi/

Visa mindre
Sivuilla on neuvontaa ja tukipalveluita perheväkivallan uhreille ja tekijöille. Ongelmista voi keskustella tai kysyä neuvoa neuvontapalvelusta. Sivuilla on Suomessa toimivien turvakotien yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
https://nettiturvakoti.fi/

Visa mindre
Rikosuhripäivystyksen sivuilla tarjotaan apua rikoksen uhriksi joutuneille. Sieltä löytyvät auttavan puhelimen ja juristineuvonnan puhelinnumerot, chat, päivystysajat sekä rikosuhripäivystyksen toimistot Suomessa yhteystietoineen. Lisäksi sivuilla on toiminnan tavoitteet.
Webbplatsens språk: 
https://www.riku.fi

Visa mindre
Opas vanhemmille ja huoltajille, joiden lapsen epäillään joutuneen väkivalta- tai seksuaalirikoksen uhriksi. Oppaassa on tietoa rikosprosessin eri vaiheista ja siitä, miten vanhempi tai huoltaja voi parhaiten olla lapsensa tukena. Opas sisältää perustiedot käytännön järjestelyistä rikostutkinnan ja oikeudenkäynnin aikana.
Webbplatsens språk: 
https://oikeus.fi/fi/index/asiatjapalvelut/rikoksenuhrille/lapsirikoksenuhrina.html

Visa mindre
Mannerheimin Lastensuojeluliiton tukilinja 12–20-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat apua ja tukea. Tukilinja päivystää arki-iltaisin. Puheluihin vastaa MLL:n ammattilainen, jonka kanssa voi puhua luottamuksellisesti ja nimettömästi.
Webbplatsens språk: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/nuorten-tukilinja/

Visa mindre
Avoin linja tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja tukea väkivaltaa, uhkaa tai pelkoa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen.
Webbplatsens språk: 
https://www.mariaakatemia.fi/toiminta/ehkaiseva-vakivaltatyo/eva-avoin-linja/

Visa mindre
Järjestö tarjoaa tukea väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Sivuilla on tietoa palveluista ja ajankohtaisista asioista sekä esitteitä ja oppaita.
https://monikanaiset.fi/

Visa mindre
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Webbplatsens språk: 
https://tukinainen.fi/

Visa mindre
Help.some on sovellus, jonka avulla nuoret voivat saada tietoa ja tukea kiusaamis- ja häirintätapauksissa sekä rikosasioiden selvittelyssä. Help.somessa toimivat Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöiden lisäksi Rikosuhripäivystys RIKUn työntekijöitä sekä Helsingin seudun nettipoliiseja.
Webbplatsens språk: 
https://www.netari.fi/helpsome/

Visa mindre
Eron jälkeisen väkivaltaisen vainon kohteena elävien perheiden turvallisuuden lisääminen ja vainoamisen ennaltaehkäisy. Ohjeita annetaan vainotuille sekä vainoajille. Materiaalipankista löytyy oppaita ja käsikirjoja vainosta, uhrien kuntoutuksesta ja lasten auttamisesta.
Webbplatsens språk: 
https://varjosta.fi/

Visa mindre
Apuaeroon.fi kokoaa vaikeassa parisuhteessa eläviä, eroavia ja eronneita löytämään palveluita, joista voi hakea tukea.
Webbplatsens språk: 
https://apuaeroon.fi/

Visa mindre
Miessakit ry. Tarjoaa miehelle mahdollisuuden perheväkivallan kierteen katkaisuun.
Webbplatsens språk: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/lyomaton-linja/

Visa mindre
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Webbplatsens språk: 
https://naisenvakivalta.fi/

Visa mindre
Oppaan tavoitteena on ennaltaehkäistä nuorten kokemaa seurusteluväkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa ja sukupuolista häirintää. Opas on suunnattu yläkoulun ja toisen asteen oppilaitosten opettajille, kuraattoreille ja terveydenhoitajille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-245-611-3

Visa mindre
Suvanto ry:n tarkoituksena on ikääntyneisiin kohdistuvan kaltoinkohtelun, hyväksikäytön ja väkivallan ehkäiseminen. Sivuilla kerrotaan, mitä kaltoinkohtelulla tarkoitetaan, miten sen voi tunnistaa ja mistä voi saada apua. Suvanto-linja tarjoaa apua puhelimitse päivystysaikoina. Myös lakineuvontaa on tarjolla.
Webbplatsens språk: 
https://suvantory.fi/

Visa mindre