Maksuton säädöstietopankki, johon sisältyvä lainsäädäntö, oikeuskäytäntö, hallituksen esitykset, viranomaisnormit ja valtiosopimukset.
Webbplatsens språk: 
https://finlex.fi

Visa mindre
Rikosseuraamusviraston sivuilta löytyy vankeinhoitoon liittyviä julkaisuja, selvityksiä ja tilastoja. Tietoa myös eri rangaistuksista ja viraston tavoitteista ja periaatteista. Sisältää listan vankiloista.
Webbplatsens språk: 
https://www.rikosseuraamus.fi

Visa mindre
Säätiön tehtävä on auttaa kriminaalihuoltotyötä tukevien palveluiden perustamisessa ja järjestämisessä. Verkkosivuilla kuvataan säätiön tehtävä sekä toimintaa ja hankkeita. Svuilla annetaan mm. tietoa vankilasta vapautuvien asumisen tukipalveluista.
Webbplatsens språk: 
https://rets.fi/

Visa mindre
Sivut tarjoavat neuvontaa ja tukea vankeusrangaistuksen saajalle. Ohjeita ja tietoa löytyy tuomiota odottavalle, vankeusajasta ja vankilasta vapautuville. Ohjausta löytyy myös perheen, parisuhteen ja lasten kokemien ongelmien käsittelyyn. Kokonaisuuteen on koottu tukipalvelut.
Webbplatsens språk: 
https://www.krits.fi/rikostaustaisille/

Visa mindre
Oppaassa kerrotaan, kuinka tulee menetellä, jos joutuu rikoksen uhriksi. Opas sisältää tietoa mm. tukipalveluista, vahingonkorvauksista ja lähetysmiskiellosta.
Webbplatsens språk: 
https://oikeus.fi/fi/index/asiatjapalvelut/rikoksenuhrille/josjoudutrikoksenuhriksi.html

Visa mindre
Rikosuhripäivystyksen sivuilla tarjotaan apua rikoksen uhriksi joutuneille. Sieltä löytyvät auttavan puhelimen ja juristineuvonnan puhelinnumerot, chat, päivystysajat sekä rikosuhripäivystyksen toimistot Suomessa yhteystietoineen. Lisäksi sivuilla on toiminnan tavoitteet.
Webbplatsens språk: 
https://www.riku.fi

Visa mindre
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Webbplatsens språk: 
https://tukinainen.fi/

Visa mindre
Palvelun tarjoaa maksutonta ammattiapua seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhreille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville.
Webbplatsens språk: 
https://www.nettitukinainen.fi/

Visa mindre
Avoin linja tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja tukea väkivaltaa, uhkaa tai pelkoa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen.
Webbplatsens språk: 
https://www.mariaakatemia.fi/toiminta/ehkaiseva-vakivaltatyo/eva-avoin-linja/

Visa mindre
Huoma ry tarjoaa tukea henkirikoksen uhrien läheisille. Sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja vertaisryhmistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.huoma.fi

Visa mindre
Täällä on tietoa mielenterveydestä sekä harjoituksia ja tukea elämän eri tilanteisiin. Sivuilla esitellään Suomen Mielenterveys ry:n toimintaa. Myös sen ylläpitämien auttamispalvelujen ja kriisikeskusten puhelinnumerot sekä osoitteet löytyvät sivuilta. Sivuilla julkaistaan lehtiä, esitteitä, työvälineitä ja oppaita. Osa materiaaleista on maksuttomia.
https://mieli.fi/

Visa mindre