Säilöntäohjeita tuoresurvoksiin, hilloihin, soseisiin, marmeladeihin, hyytelöihin ja mehuihin. Tietoa etikalla, hapattamalla sekä kuivaamalla säilömisestä.
Webbplatsens språk: 
https://kasvikset.fi/keittokirja/ruokaryhmittain/sailontaohjeet/

Visa mera
Marthornas webbsida om konservering av bär, svamp, vilda växter och örter.
http://www.martha.fi/sv/start/view-93398-3393?offset_89465=116

Visa mera
Marttojen tietoa luonnonmarjojen ominaisuuksista, terveysvaikutuksista ja käytöstä ruokavaliossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/marttakoulu/sesongin-ruoka-aineet/marjat/

Visa mera
Marttojen säilöntäohjeissa on tietoa etikalla, hapattamalla, sokerin kanssa keittämällä, kuivaamalla tai pakastamalla säilöimisestä.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/

Visa mera
Säilöntäoppaassa kerrotaan säilöntäastioiden käsittelystä sekä annetaan säilöntäohjeet kuivaamiseen, pakastamiseen, etikkasäilykkeisiin, hyytelöihin, hilloihin sekä mehuihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.meillakotona.fi/teemat/sailonta

Visa mera
Sokerilla säilönnän ohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://www.sokerioppi.fi/sailonta/sailonta3

Visa mera