Julkaisu- ja tutkimustyötä tekevän seuran kotisivulla on toimintatietoa, ajankohtaiset tapahtumat, tietoa julkaisuista ja julkaisuluettelo. Toimintaa esitellään lyhyesti myös englanniksi.
Webbplatsens språk: 
http://www.skhs.fi

Visa mera
In memoriam sui et suorum posuit on väitöskirja, joka käsittelee lahjoittajien Suomen kirkkoihin asettamia muistokuvia, niiden sisältöä, muotoa ja merkitystä.
Webbplatsens språk: 
http://bibbild.abo.fi/ediss/2005/TuhkanenTuija.pdf

Visa mera
Kansalliskirjaston digitaalisissa aineistoissa on saatavilla lähes 150 Suomalaisen Teologisen Kirjallisuusseuran julkaisemaa teosta. Seura julkaisee etupäässä systemaattisen ja käytännöllisen teologian alaan kuuluvia tutkimuksia sekä teologisten klassikkojen käännöksiä.
Webbplatsens språk: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=581

Visa mera
Suomalaisten yliopistojen (Helsinki, Joensuu, Åbo akademi) teologisten tiedekuntien yhteistyössä ylläpitämä sivu, jossa esitellään teologisen tutkimuksen tuloksia ja keskustellaan niiden pohjalta.
Webbplatsens språk: 
https://teologia.fi/

Visa mera
Kansalliskirjaston Fragmenta membranea -kokoelma sisältää osan keskiaikaisen Ruotsin valtakunnan itäosissa, Turun hiippakunnassa, laadittujen ja käytettyjen kirjojen jäänteistä. Fragmenta membranea -tietokanta sisältää yli 9000 digitoitua pergamenttilehteä, 900- ja 1000-lukujen taitteesta 1500-luvun puoliväliin.
Webbplatsens språk: 
https://fragmenta.kansalliskirjasto.fi/

Visa mera
Christian Cyclopedia on aakkosellinen sanakirja, joka on syntynyt yhdysvaltalaisen Missouri-synodin piirissä. Se jatkaa kirjana ilmestyneiden Lutheran cyclopedia -kirjojen perinnettä (1. p. 1954). Artikkelit käsittelevät kristillistä teologiaa ja kirkkohistoriaa.
Webbplatsens språk: 
http://cyclopedia.lcms.org/

Visa mera
Bysantin historiaa, kirjallisuutta, taidetta ja musiikkia käsittelevä verkkojulkaisu löytyy sekä html- että pdf-muodossa.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/urn:isbn:9514270606

Visa mera
Sivuilla kerrotaan Rooman katakombien ja kristinuskon historiasta. Sivuihin sisältyy katakombeja käsittelevä kuvagalleria.
Webbplatsens språk: 
https://www.catacombesancallisto.it/en/

Visa mera
Ekumeeninen (roomalaiskatolinen, evankelinen, anglikaaninen, ortodoksinen) muistokalenteri, josta löytyy suppeat elämäkerrat pyhimyksistä ja merkkihenkilöistä. Hakuja voi tehdä henkilönnimen ja päivämäärän mukaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.heiligenlexikon.de/

Visa mera