Yhdistysten jäsenten keksintöluettelo, tietoa työsuhdekeksijälle, foorumi rekisteröityneille keksijöille.
http://www.heke.fi

Visa mera
How Products Are Made -verkkosivusto tarjoaa tietoa erilaisten tuotteiden valmistuksesta, raaka-aineista, suunnittelusta, tuotantoprosessista ja laadunvalvonnasta. Sivuilla on myös keksijöiden elämäkertatietoja.
http://www.madehow.com/

Visa mera
Erkki Kurenniemi oli suomalainen elektronimusiikin edelläkävijä ja soitinrakentaja. Sivustolla esitellään poimintoja Kurenniemen arkistosta, johon kuuluu asiakirjoja, valokuvia ja muita dokumentteja, maalauksia ja teknistä kalustoa. Erkki Kurenniemi – A Man From The Future –verkkojulkaisussa käsitellään Kurenniemen uraa ja toimintaa eri näkökulmista.
Webbplatsens språk: 
http://www.lahteilla.fi/kurenniemi/

Visa mera
Paitsi taiteilija Leonardo da Vinci oli myös arkkitehti, muusikko, luonnontutkija, insinööri ja kirjailija, siis varsinainen renessanssinero. Leonardo DaVinci Museum of Science esittelee Leonardon tieteeseen suuntaunutta lahjakkuutta.
Webbplatsens språk: 
https://www.mos.org/leonardo/

Visa mera
Tietoa säätiön toiminnasta ja sen museoista. Valittujen teosten esittelyjä, 45 säätiön kokoelmiin kuuluvaa Dalin teosta. Dalín ja hänen vaimonsa Galan elämäkertatietoja sekä otteita vanhoista filmeistä, joissa Dalí esiintyy.
Webbplatsens språk: 
https://www.salvador-dali.org/en/

Visa mera
Rutgersin yliopiston sivusto sisältää tietokannan, johon on talletettu Edisonin papereita, esimerkiksi piirroksia ja kirjeenvaihtoa. Sivuilta löytää myös Edisonin elämäkerran, kronologian, täydellisen bibliografian, selostukset keksinnöistä ja tietoja patenteista.
Webbplatsens språk: 
https://edison.rutgers.edu

Visa mera
Keksintösäätiön sivulla on tietoa säätiöstä, keksinnöistä sekä vinkkejä keksinnön tehneille.
Webbplatsens språk: 
https://www.keksintösäätiö.fi/

Visa mera