Suomen maitohygienialiitto valvoo maidon laatua. Liiton kotisivuilta löytyy monipuolista tietoa kuluttajamaidon laadusta, erityisesti bakteerimääristä sekä somaattisten solujen määristä maidossa. Palvelusta löytyvät myös maitoon liittyvät säädökset sekä liiton yhteystiedot, jäsenistö ja johtokunnan kokoonpano.
Webbplatsens språk: 
http://www.maitohygienialiitto.fi

Visa mera
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Webbplatsens språk: 
https://fineli.fi/fineli/fi/elintarvikkeet

Visa mera
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oivahymy.fi/

Visa mera
Sivuilla on runsaasti erilaista tietoa kalasta, käsittelyohjeita ja reseptejä.
Webbplatsens språk: 
https://prokala.fi/

Visa mera
Suomen ympäristönopiston verkkopalvelu tarjoaa alakohtaista tietoa ympäristöasioista ja työkaluja organisaation toiminnan kehittämiseen. Sivuilla on opiskeluaineistoa viidelle eri toimialalle: kiinteistönhoitoala, kone- ja metalliala, puhdistuspalveluala, ruokapalveluala ja sosiaali- ja terveysala.
Webbplatsens språk: 
https://www.ymparistoosaava.fi/

Visa mera
Arktiset aromit ry:n sivuilla esitellään luonnontuotealan kehittämiseksi perustetun yhdistyksen toimintaa, tavoitteita ja projekteja. Tietoa löytyy luonnonmarjoista, sienistä ja yrteistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.arktisetaromit.fi/

Visa mera
Palvelusta voi etsiä elintarvikealan yrityksiä toimialan, tuoteryhmän ja maakunnan mukaan. Luomutuotteita tuottavat yritykset löytyvät palvelusta erikseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.aitojamakuja.fi

Visa mera
Leipätiedotuksen kotisivu sisältää tietoa viljan ja leivän tuotannosta, viljatuotteiden merkityksestä ravitsemuksessa sekä viljatuotteiden käytöstä erikoisruokavalioissa.
Webbplatsens språk: 
https://www.leipatiedotus.fi

Visa mera
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

Visa mera
Tietohaarukka tarjoaa tilastotietoa elintarvikealan koko ruokaketjusta: alkutuotannosta, elintarviketeollisuudesta ja ruoan kulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokafakta/tietohaarukka-suomalaisen-ruokaketjun-luvut-yksissa-kansissa

Visa mera
Sivuilla on tietoa hygieniaosaamisesta, siihen liittyvästä osaamistestistä ja lainsäädännöstä sekä opiskelumateriaaleja.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/

Visa mera
Ruokaviraston tehtäviin kuuluvat ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden edistäminen, maaseudun elinvoimaisuuden tukeminen sekä erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpitäminen. Sivustolta löytyvät viraston palvelut viljelijöille, yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/

Visa mera
Suomen Elintarviketyöläisten Liiton sivu. Jäsenpalvelut, edunvalvonta, jäsenosastot, ammattiosastot, liiton säännöt, liiton organisaatio, hallitus, liittovaltuusto, jaostot, voimassaolevat työehtosopimukset, työttömyyskassat, aluetoimistot, ajankohtaista-palsta.
Webbplatsens språk: 
https://www.selry.fi

Visa mera