SA-kuva-arkisto sisältää noin 170 000 Suomen talvi-, jatko- ja Lapin sodan ajan valokuvaa. Kokoelmassa on kuvia maa-, meri- ja ilmavoimista sekä kotirintamalta.
Webbplatsens språk: 
http://sa-kuva.fi/

Visa mera
Lenin-museon oppimateriaalissa käydään läpi vallankumoukseen johtaneet taustat, kuvataan Neuvostoliiton rakentumista ja rakennetta sekä kylmän sodan varustelua muun muassa asein, propagandan ja urheilun avulla.
Webbplatsens språk: 
https://prezi.com/view/t5EcrhUMPCRxGw80AeVY/

Visa mera
Tutkimuksen aiheena on, mitä sota on merkinnyt suomalaisille kirjailijoille. Kysymystä selvitetään kaunokirjallisten teosten, kirjailijoiden omaelämäkerrallisten tekstien ja kulttuuriaikakauslehtien kirjallisuusarvostelujen kautta.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-44-9283-9

Visa mera
Lastenkirjainstituutin verkkonäyttelyn aiheena on toinen maailmansota lasten- ja nuortenkirjallisuudessa. Mukana on yli 200 teosta eri vuosikymmeniltä teemoittain ryhmiteltynä. Osa kirjoista kuvaa sodan arkea, osassa sotaa vain sivutaan.
Webbplatsens språk: 
https://lkinstituutti.wixsite.com/haluankasvaa

Visa mera
Liiton sivuilla on hyödyllistä tietoa mm. kuntoutuksesta, veljesliiton asunnoista, korvauksista, eläkkeistä, veljestukiprojektista ja kotiavustajaprojektista. Siellä on myös kuvattuna joitakin sotainvalidikohtaloita ja tietoa kunniamerkeistä, keräyksistä sekä liiton julkaisemasta Sotainvalidi-lehdestä.
Webbplatsens språk: 
https://sotainvalidit.fi

Visa mera
Kolmen tutkimuksen sarjan ensimmäisessä osassa käsitellään 1900-luvun sotia. Artikkelien kirjoittajat ovat sotahistorian tutkimuksen ammattilaisia.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-25-2972-8

Visa mera
Evakkolapset ry:n toiminnan esittely, tapahtumatietoja ja evakkolasten kokemuksista kertovia artikkeleita.
Webbplatsens språk: 
https://evakkolapset.fi/

Visa mera
Kansalaissodan tapahtumia omakohtaisesti kokeneiden jääkärien, punakaartilaisten, punavankien ja siviilien haastattelujen äänitteitä.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/01/24/he-olivat-mukana-sisallissodassa-1918

Visa mera