Täällä voi tutustua vuonna 1846 perustetun Suomen Taideyhdistyksen pöytäkirjoihin vuosilta 1846–1901.
Webbplatsens språk: 
http://www.lahteilla.fi/styp/

Visa mera
Täällä voi tutustua Martta Wendelinin henkilöhistoriaan ja elämäntyöhön taidemaalarina ja kuvittajana. Blogissa on kirjoituksia Wendelinin postikorttitaiteesta, kuvituksista ja maalauksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.marttawendelin.fi/

Visa mera
Teatterikorkeakoulun Tila, kuva, aatteet -luentosarjan oheismateriaaliksi laadittu aineisto kuvaa taidehistorian pääpiirteitä 1800-luvun loppuun asti. Arkkitehtuurin ja kuvataiteen lisäksi mukana on myös viittauksia teatterin, tanssin ja oopperan ilmiöihin.
Webbplatsens språk: 
https://disco.teak.fi/tila/

Visa mera
Näyttely kertoo arkkitehti Walter Gropiuksen perustaman taideoppilaitoksen historiasta, opetussuunnitelmista, pedagogiikasta, opiskelijoista sekä taiteilijoista. Näyttelyssä tutustuaan mm. värejä, muotoja ja materiaaleja koskeviin näkemyksiin ja periaatteisiin. Sivuilla on interaktiivisia harjoituksia, jotka havainnollistavat Bauhausin taide- ja muotoilupedagogiikkaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.getty.edu/research/exhibitions_events/exhibitions/bauhaus/new_artist/

Visa mera
Sivut esittelevät Lahden historiallisen museon, Hiihtomuseon, Radio- ja tv-museon, Lahden taidemuseon sekä taidemuseon yhteydessä olevan julistemuseon kokoelmia ja näyttelyitä.
Webbplatsens språk: 
https://www.lahdenmuseot.fi/

Visa mera
Vaasan kaupungin museoihin kuuluvat Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Vaasan taidehalli sekä Vanhan Vaasan museo. Sivulta löytyvät aukioloajat, yhteystiedot sekä näyttelyt.
Webbplatsens språk: 
https://vaasankaupunginmuseot.fi/

Visa mera
DigitaltMuseum on verkkopalvelu, joka tarjoaa pääsyn norjalaisten ja ruotsalaisten museoiden kokoelmiin. Aineistoihin voi tutustua esimerkiksi aikajanan, näyttelyiden, kokoelmanostojen ja artikkeleiden avulla.
Webbplatsens språk: 
https://digitaltmuseum.se/

Visa mera