Radio- ja tv-arkiston Ritva-tietokantaan tallennetaan keskeisten radio- ja tv-kanavien ohjelmavirta sekä näytteitä muilta kanavilta. Tällä sivuostolla voi etsiä tietoja tallennetuista ohjelmista. Ohjelmia voi katsoa katselu- ja kuuntelupisteissä, joita on tällä hetkellä kymmenen eri puolilla Suomea.
Webbplatsens språk: 
https://rtva.kavi.fi/

Visa mera
Digimuseossa voi tutustua erikoisnäyttelyihin tai osallistua opastetulle kierrokselle digitaalisessa ympäristössä. Palvelun tavoitteena on kehittää ja edistää kulttuuriperinnön digitaalista tallentamista ja saatavuutta. Osa palveluista on maksullisia.
Webbplatsens språk: 
https://digimuseo.fi/

Visa mera
Lisäinfoa ja kirjoituksia tekniikasta.
Webbplatsens språk: 
https://dvb.org/

Visa mera
eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. Osa aineistoista on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitaan kirjastokortti ja siihen liitetty tunnus.
Webbplatsens språk: 
https://ekirjasto.kirjastot.fi/

Visa mera
Digitaaliseen kirjastoon on koottu harvinaisia kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, filmejä ja valokuvia eri maista ja kulttuureista. Aineistoa voi selata esimerkiksi paikan, aikakauden ja aiheen mukaan. UNESCO:n ja usean eri kirjaston, arkiston ja muun instituution kanssa yhteistyönä tuotetun palvelun yhtenä tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen.
Webbplatsens språk: 
https://www.loc.gov/collections/world-digital-library/about-this-collection/

Visa mera
Kansalliskirjaston aarteet sisältää digitoituja arvoteoksia. Mukana on Suomen vanhimpia kirjoja, karttoja, käsikirjoituksia ja muita teosharvinaisuuksia.
Webbplatsens språk: 
https://www.doria.fi/handle/10024/27199

Visa mera
British Library on julkaissut yli miljoona kuvaa Flickr-verkkopalvelussa. Kuvat on digitoitu 1600-1800 -luvuilla julkaistuista kirjoista ja ne ovat vapaasti käytettävissä ja muokattavissa.
Webbplatsens språk: 
https://www.flickr.com/photos/britishlibrary

Visa mera
Wikiaineisto on arkisto teksteille, jotka eivät ole tekijänoikeuksien suojaamia tai jotka on julkaistu CC BY-SA 3.0-lisenssin tai sen ehtojen kanssa yhteensopivan toisen lisenssin mukaisesti. Täältä löytyy kaunokirjallisuutta, asiatekstejä, bibliografioita jne.
Webbplatsens språk: 
https://fi.wikisource.org/wiki/Etusivu

Visa mera
Europeana.eu -palveluun on koottu eurooppalaisten museoiden, gallerioiden, arkistojen, kirjastojen ja audiovisuaalisten kokoelmien aineistoja digitaalisessa muodossa. Europeana tarjoaa hyödynnettäväksi miljoonien eurooppalaisten kulttuurikohteiden tiedot. Mukana on maalauksia, valokuvia, esineitä, kirjoja, sanomalehtiä, päiväkirjoja, asiakirjoja, elokuvia ja äänitteitä. Portaalista voi hakea myös suomalaista kulttuuriperintöaineistoa, muun muassa äänitteitä, museoesineitä, taidekuvia, vanhoja sanomalehtiä, kirjeitä, luonnontieteellistä aineistoa ja videoita eri kulttuurilaitoksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.europeana.eu/fi

Visa mera
Tietoa ja digtioituja aineistoja Yhdysvaltojen kansallisarkistossa säilytettävistä historiallisista asiakirjoista ja dokumenteista. Myös oppimateriaaleja.
Webbplatsens språk: 
https://www.archives.gov/

Visa mera