Kekkilän kasvikirjastosta voi etsiä kasvin nimellä tai luokittelulla. Kasveista on kasvikirjastossa kuvat, kuvailua, tiedot kasvupaikasta ja vaatimuksista.
Webbplatsens språk: 
https://www.kekkila.fi/kasvikirjasto/

Visa mera
Kymmenen suomalaisen kivivalmistajan yhteinen sivusto tarjoaa tietoa pihan suunnittelusta.
Webbplatsens språk: 
https://www.pihakivi.com/suunnittelu/

Visa mera
Lahopuun säilyttäminen pihoilla ja puutarhoissa on tärkeää luonnon monimuotoisuuden kannalta. Sivustolla on vinkkejä, miten lahopuuta voi hyödyntää esimerkiksi aidoissa, istumapaikkoina ja lasten leikkipaikkana. Lisää vinkkejä löytyy oppaasta "Lahopuusta elämää – opas puutarhan hoitoon".
Webbplatsens språk: 
https://www.sll.fi/2019/07/03/perusta-lahopuutarha/

Visa mera
Ruokaviraston Kasvintuotanto-sivuilla on tietoa siemenistä ja kasvilajikkeista, kasvintuhoojista ja torjuntaeliöistä, hukkakaurasta, koristekasvien ja metsäpuiden taimista ja lannoitevalmisteista.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/kasvintuotanto/

Visa mera
Täällä voi tutustua eri puolilla Suomea sijaitseviin puutarhakohteisiin.
Webbplatsens språk: 
https://www.avoimetpuutarhat.fi/

Visa mera
Helsingin kaupunginmuseon julkaisu esittelee Uudenmaan museoiden ulkotiloja. Museopihoja ja puutarhoja tarkastellaan kehittämisen kohteina sekä tapahtumien ja osallistamisen paikkoina. Artikkeleiden kirjoittajat ovat Uudenmaan museoissa toimivia ammattilaisia ja vapaaehtoisia.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.hel.fi/fi/julkaisut/ulkona-museossa-museon-pihan-ja-puutarhan-monet-mahdollisuudet...

Visa mera
Oppimateriaalissa käsitellään laavun ja lehtimajan rakentamista sekä paratiisipihan suunnittelua. Tarjolla on kolme eri kohderyhmille suunnattua ja ulko-opetukseen tarkoitettua tehtäväkokonaisuutta. Materiaali pohjautuu Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon näyttelyyn. Tehtävät soveltuvat opetukseen myös ilman museovierailua.
Webbplatsens språk: 
https://www.mfa.fi/opi-ja-koe/oppimateriaali/

Visa mera