77 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Tulipaloissa tuhoutuneitten kirkonkirjojen kronologinen luettelo.
Webbplatsens språk: 
http://www.genealogia.fi/genos/7/7_1.htm

Visa mera
Brittiläisen kuningashuoneen virallinen kotisivu sisältää tietoa Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenistä, kuninkaallisista linnoista, kuninkaallisista kokoelmista (mm. kruununjalokivistä) sekä kruununperimyksestä. Lisäksi sivuilla on lehdistötiedotteita ja tietoa mm. kuningashuoneen ja Windsor-suvun historiasta.
Webbplatsens språk: 
http://www.royal.gov.uk

Visa mera
Tanskan kuningashuoneen sivut sisältävät tietoja kuningashuoneen historiasta ja nykypäivästä sekä kuninkaallisista linnoista. Lisäksi sivuilta löytyy lehdistotiedotteita.
Webbplatsens språk: 
http://www.kongehuset.dk

Visa mera
Ruotsin kuningashuoneen viralliset sivut sisältävät tietoa kuningashuoneen historiasta, kuninkaallisesta perheestä, kuninkaallisista linnoista, hovin organisaatiosta ja taloudesta sekä ajankohtaisia tiedotuksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.kungahuset.se/

Visa mera
Sivuilla kerrotaan Bosworthin taistelusta 1485 ja sen merkityksestä Englannin keskiajan historiassa. Sivulla on taistelua koskevia kuvauksia, karttoja, tietoja Richard III Societystä, aineistoa opettajille ja koululaisille sekä aiheen itseopiskelijoille. Sivulta löytyy myös linkkejä Englannin keskiaikaan ja kirjallisuuteen henkilöhistorioineen ja bibliografioineen.
Webbplatsens språk: 
http://www.r3.org/bosworth

Visa mera
Norjan kuningashuoneen viralliset sivut sisältävät tietoa kuninkaallisesta perheestä, Oslon kuninkaanlinnasta ja perheen muista asunnoista. Sivut perehdyttävät Norjan kuningashuoneen historiaan ja nykypäivään. Lisäksi sivuilta löytyy kuninkaallisia käsitteleviä lehdistötiedotteita.
Webbplatsens språk: 
http://www.kongehuset.no

Visa mera
Hollannin kuningashuoneen sivut sisältävät tietoa myös monarkkien asemasta ja velvollisuuksista Hollannissa sekä historian hallitsijoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.koninklijkhuis.nl

Visa mera
Belgian kuningashuoneen sivusto hollanniksi, ranskaksi, saksaksi ja englanniksi.
Webbplatsens språk: 
http://www.monarchie.be

Visa mera
Biografiakeskus esittelee Venäjän hallitsijoita ja heidän puolisoitaan Pietari I:stä Nikolai II:een.
Webbplatsens språk: 
http://www.kansallisbiografia.fi/?p=31

Visa mera
Espanjan kuningashuoneen sivu sisältää tietoa kuninkaallisen perheen jäsenistä sekä kuninkaan asemasta hallitsijana. Sivuilta löytyvät Espanjan perustuslain pykälät, joihin kuninkaan hallitsijanvalta perustuu. Lisäksi sivusto sisältää tietoa kuninkaallisista linnoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.casareal.es

Visa mera
Sivusto keskittyy Walesin prinssin, Cornwallin herttuattaren ja prinssien Harry ja William julkiseen elämään ja toimintaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.princeofwales.gov.uk

Visa mera
Serbian kuninkaallisen perheenjäsenten tietoja ja historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.royalfamily.org

Visa mera
Pohjolan kuningasperheet on interaktiivinen sukupuu, joka esittelee kaksi vuosisataa Pohjoismaiden kuninkaallisten historiaa. Pohjoismailla on historialliset vahvat keskinäiset suhteet sekä tiiviit välit muihin Euroopan kuningashuoneisiin. Tiesitkö esimerkiksi, että Tanskan kuningatar Margareeta II on Ruotsin kuninkaan Kaarle XVI Kustaan serkku?
Webbplatsens språk: 
http://www.expedia.fi/vc/c/pohjolan-kuningasperheet/

Visa mera
Suomen aatelistosta kertovassa kokonaisuudessa annetaan tietoa aatelistosta, aateliin ja ritaristoon kuuluvista suvuista. Täältä löytyvät myös sukujen vaakunat.
Webbplatsens språk: 
http://www.riddarhuset.fi/suomeksi/suomen_aatelisto/

Visa mera
Toiminta- ja yhteystiedot, Sukuviesti-lehden tilaustiedot
http://www.suvut.fi

Visa mera
David Saaren sivuilla on mm. aloittelijan opas suomalaisen suvun tutkimiseen.
Webbplatsens språk: 
http://finlander.genealogia.fi/sfhswiki/index.php/Beginner%E2%80%99s_Guide_to_Finnish_Family_History...

Visa mera
Ruotsin Valtionarkisto
http://www.ra.se

Visa mera
Aarre on puolustusvoimien, puolustusministeriön, rajavartiolaitoksen ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen arkistoaineistojen sekä maanpuolustukseen liittyvien yksityisarkistojen luettelo- ja kuvailutiedot sisältävä tietokanta. Sivulla on tietoa rekisteristä ja haku.
http://kronos.narc.fi/aarre/aarre.php

Visa mera
Sukututkimusohjelman esittely, tutoriaali, FAQ, ostomahdollisuus
Webbplatsens språk: 
http://www.familytreemaker.com

Visa mera
Voit myös ladata itsellesi ilmaisen demon ohjelmasta.
Webbplatsens språk: 
http://juuret.fi

Visa mera
Tietokanta eri Euroopan satamista lähteneistä siirtolaisista.
http://www.deutsche-auswanderer-datenbank.de

Visa mera
Aineistoista löytyy tietoa myös amerikansuomalaisista.
http://www.swemi.nu

Visa mera
Kauko Kuuselan laajassa artikkelissa on hyödyllistä tietoa sukututkimuksen tekemisestä, sukunimistä sekä tiedonlähteistä. Sukututkijan tiedonhakupaikoista esitellään mm. virastot, arkistot, kirjastot sekä internet. Linkit ja kirjallisuusvinkit auttavat eteenpäin.
Webbplatsens språk: 
http://www.elisanet.fi/kkla/kuusela/sukututkimus.html

Visa mera
Syntyneiden ja kastettujen luettelot, vihittyjen luettelot sekä kuolleiden ja haudattujen luettelot. Hakutietokannassa on historiakirjoja 1640-luvulta 1800-luvun loppuun. Tietokanta ei sisällä vielä tietoja kaikista Suomen seurakunnista, koska kaikkia historiakirjoja ei ole vielä syötetty tietokoneelle. Uusia seurakuntia lisätään sitä mukaan, kun niitä saadaan valmiiksi. Tallennustilanne näkyy sivuilla.
http://hiski.genealogia.fi/historia

Visa mera
Ammattiyhdistysarkisto, Kansan Arkisto, Työväen Arkisto, Työväenliikkeen kirjasto, Työväen keskusmuseo, Työväen perinne - Arbetartradition r.y., Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura ja Työväen muistitietotoimikunta
http://www.tyovaenperinne.fi/perinnelaitos/perinne.html

Visa mera
Karjala-tietokantaan tallennetaan parhaillaan Mikkelin maakunta-arkistossa säilytettävien luovutetun Karjalan ev.lut. seurakuntien kirkonkirjojen sisältämät tiedot. Verkkoversio sisältää tietoja vuoden 1909 loppuun saakka, poikkeuksena ovat kuolleiden ja haudattujen luettelot, joista tietoja on haettavissa vuoteen 1950 asti, jolloin ns. siirtoseurakunnat lakkautettiin
http://personal.inet.fi/palvelu/karjala-tk

Visa mera
Siirtolaisia Amerikkaan vuonna 1620 kuljettaneen laivan historiaa ja dokumentteja. Mukana myös matkustajaluettelo täydennettynä geneologisilla tiedoilla.
http://www.mayflowerhistory.com

Visa mera

Sidor