78 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Toiminta- ja yhteystiedot, Sukuviesti-lehden tilaustiedot
http://www.suvut.fi

Visa mera
Espanjan kuningashuoneen sivu sisältää tietoa kuninkaallisen perheen jäsenistä sekä kuninkaan asemasta hallitsijana. Sivuilta löytyvät Espanjan perustuslain pykälät, joihin kuninkaan hallitsijanvalta perustuu. Lisäksi sivusto sisältää tietoa kuninkaallisista linnoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.casareal.es

Visa mera
David Saaren sivuilla on mm. aloittelijan opas suomalaisen suvun tutkimiseen.
Webbplatsens språk: 
http://finlander.genealogia.fi/sfhswiki/index.php/Beginner%E2%80%99s_Guide_to_Finnish_Family_History...

Visa mera
Aarre on puolustusvoimien, puolustusministeriön, rajavartiolaitoksen ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen arkistoaineistojen sekä maanpuolustukseen liittyvien yksityisarkistojen luettelo- ja kuvailutiedot sisältävä tietokanta. Sivulla on tietoa rekisteristä ja haku.
http://kronos.narc.fi/aarre/aarre.php

Visa mera
Sukututkimusohjelman esittely, tutoriaali, FAQ, ostomahdollisuus
Webbplatsens språk: 
http://www.familytreemaker.com

Visa mera
Voit myös ladata itsellesi ilmaisen demon ohjelmasta.
Webbplatsens språk: 
http://juuret.fi

Visa mera
Tietokanta eri Euroopan satamista lähteneistä siirtolaisista.
http://www.deutsche-auswanderer-datenbank.de

Visa mera
Aineistoista löytyy tietoa myös amerikansuomalaisista.
http://www.swemi.nu

Visa mera
Kauko Kuuselan laajassa artikkelissa on hyödyllistä tietoa sukututkimuksen tekemisestä, sukunimistä sekä tiedonlähteistä. Sukututkijan tiedonhakupaikoista esitellään mm. virastot, arkistot, kirjastot sekä internet. Linkit ja kirjallisuusvinkit auttavat eteenpäin.
Webbplatsens språk: 
http://www.elisanet.fi/kkla/kuusela/sukututkimus.html

Visa mera
Syntyneiden ja kastettujen luettelot, vihittyjen luettelot sekä kuolleiden ja haudattujen luettelot. Hakutietokannassa on historiakirjoja 1640-luvulta 1800-luvun loppuun. Tietokanta ei sisällä vielä tietoja kaikista Suomen seurakunnista, koska kaikkia historiakirjoja ei ole vielä syötetty tietokoneelle. Uusia seurakuntia lisätään sitä mukaan, kun niitä saadaan valmiiksi. Tallennustilanne näkyy sivuilla.
http://hiski.genealogia.fi/historia

Visa mera
Ammattiyhdistysarkisto, Kansan Arkisto, Työväen Arkisto, Työväenliikkeen kirjasto, Työväen keskusmuseo, Työväen perinne - Arbetartradition r.y., Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura ja Työväen muistitietotoimikunta
http://www.tyovaenperinne.fi/perinnelaitos/perinne.html

Visa mera
Karjala-tietokantaan tallennetaan parhaillaan Mikkelin maakunta-arkistossa säilytettävien luovutetun Karjalan ev.lut. seurakuntien kirkonkirjojen sisältämät tiedot. Verkkoversio sisältää tietoja vuoden 1909 loppuun saakka, poikkeuksena ovat kuolleiden ja haudattujen luettelot, joista tietoja on haettavissa vuoteen 1950 asti, jolloin ns. siirtoseurakunnat lakkautettiin
http://personal.inet.fi/palvelu/karjala-tk

Visa mera
Tulipaloissa tuhoutuneitten kirkonkirjojen kronologinen luettelo.
Webbplatsens språk: 
http://www.genealogia.fi/genos/7/7_1.htm

Visa mera
Siirtolaisia Amerikkaan vuonna 1620 kuljettaneen laivan historiaa ja dokumentteja. Mukana myös matkustajaluettelo täydennettynä geneologisilla tiedoilla.
http://www.mayflowerhistory.com

Visa mera
Kasvavassa arkistossa on mikrofilmeiltä digitoituja rippikirjoja ja muita kirkonkirjoja, yli 35 000 kuvaa kymmenistä eri seurakunnista. Arkistoa pääsee selaamaan paikkakunnittain ja maakunnittain
http://www.sukuhistoria.fi/sshy

Visa mera
Karhumäen piirin Sandormohin hautausmaahan haudattujen, vuosina 1937-1938 teloitettujen suomalaisten ja karjalaisten nimiluettelo. Luetteloa on julkaistu Carelia-lehdessä numerosta 2/1998 alkaen. Nimiluettelon on kerännyt Memorial-seuran jäsen Juri Dmitrijev. Luettelossa on 766 karjalaisen ja 930 suomalaisen nimet.
Webbplatsens språk: 
http://uhreja.onego.ru

Visa mera
Baltian aatelissukujen yhdistys
Webbplatsens språk: 
http://www.baltische-ritterschaften.de

Visa mera
Mormonikirkon (The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints) ylläpitämä palvelu sisältää hakutietokannat Ancestral File ja International Genealogical Index (IGI). IGI on-line-tietokanta perustuu CD-ROMiin, jolta kantaan on siirretty n. 60 prosenttia tietueista eli Suomi, Pohjois-Amerikka ja Brittein saaret. Acestral Filessa on n. 35 miljoonaa nimeä, IGI:ssä tällä hetkellä n. 170 miljoonaa nimeä, elävistä henkilöistä on tietoa satunnaisesti. IGIstä voit etsiä esim. vanhemmille yhteiset lapset ja lapselle vanhemmat. Haun voi rajata vain Suomea koskevaksi.
http://www.familysearch.org

Visa mera
Sota-arkiston tiedoista tehty tietokanta Suomen sodissa 1939-1945 kaatuneista, kadonneista tai sotavammoihin kuolleista. Tietokannassa on yli 94 000 henkilöä, joita voi etsiä sukunimen, etunimen, syntymä- tai kuolinajan mukaan tai kunnittain.
Webbplatsens språk: 
http://kronos.narc.fi/menehtyneet

Visa mera
Kattava ja ajantasainen linkkihakemisto sisältää mm. sukututkimusyhdistysten ja sukututkimusta harrastavien yksityishenkilöiden sivuja. Hakemiston on koonnut Seppo Palander.
http://koti.welho.com/spalande/suku.html

Visa mera
Sisältää arkistointia koskevat määräykset ja ohjeet, luettelon Kansallisarkiston julkaisuista ja niiden saatavuudesta, arkistotietokannan, yksityisarkistorekisterin sekä linkkejä muihin Suomessa oleviin arkistoihin.
Webbplatsens språk: 
http://www.arkisto.fi

Visa mera
Artiklar ur tidskriften Genos, innehåller även artiklar ur äldre årgångar. Information om samfundets övriga publikationer.
Webbplatsens språk: 
http://www.genealogia.fi/genos/indexr.htm

Visa mera
Verkkokokoelma sisältää 1600-luvun maakirjakarttoja (geometriset maakirjat) digitoituina kuvatiedostoina. Kartta-aineisto sisältää fyysisen ympäristön kuvailun lisäksi myös taloudellisia ja verotuksellisia tietoja. Karttoja voi hakea lääniluettelosta tai karttakuvasta.
Webbplatsens språk: 
https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/14138

Visa mera
Sisältää digitoitua vanhaa sukututkimuskirjallisuutta Baltian maista Bayerischen Staatsbibliothekin sivuilla, mm. teoksen Genealogisches Handbuch der baltischen Ritterschaften.
Webbplatsens språk: 
http://mdz1.bib-bvb.de/cocoon/baltlex/start.html

Visa mera
Suomen ortodoksisen kirkon kotisivu, jonka aihepiirit ovat: hiippakunnat, seurakunnat, luostarit, kirkon historia, kirkon hallinto, kirkkomuseo, järjestöt ja papiston koulutus.
Webbplatsens språk: 
http://www.ort.fi

Visa mera
Linux.fi-wikissä on tietoja ja linkkejä sukututkimusohjelmista Linuxille, Windowsille ja Mac os X:lle.
Webbplatsens språk: 
http://linux.fi/wiki/Sukututkimusohjelmat

Visa mera

Sidor