Laaja sivusto sisältää elämäkertatietoja, dokumenttiarkisto, tietoa Turingin työstä ja ajattelusta, artikkelit mm. koodinmurtamisesta, tekoälystä ja tietokoneen historiasta sekä kirjallisuusluettelon ja linkkejä.
http://www.alanturing.net/

Visa mera
Artikel om Anders Celsius' (1701-1744) liv och bidrag till vetenskapen, med korta översikter av 1700-talets gradmätning, termometrar och kompasser mm. Av Olof Beckman, prof. em. vid Uppsala universitet.
Webbplatsens språk: 
http://www.astro.uu.se/history/celsius.pdf

Visa mera
Galileo Projectin sivut sisältävät tietoa Galileo Galilein elämästä ja työstä sekä hänen aikansa tieteestä ja kulttuurista. Sivuilta löytyy mm. Galileo Galilein tyttären Marie Celesten kirjeitä isälleen (englanniksi käännettyinä). Bibliografiassa sivuston laadinnassa käytetyt lähdeteokset.
Webbplatsens språk: 
http://galileo.rice.edu/

Visa mera
Täällä voi tutustua arkkiatri Arvo Ylpön henkilöhistoriaan, uraan ja elämäntyöhön suomalaisten lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.ylppo.fi/

Visa mera
Uppsalan yliopiston julkaisema sivusto, jossa kerrotaan Carl Linnén elämästä ja toiminnasta.
Webbplatsens språk: 
http://www2.linnaeus.uu.se/online/

Visa mera
Rutgersin yliopiston sivusto sisältää tietokannan, johon on talletettu Edisonin papereita, esimerkiksi piirroksia ja kirjeenvaihtoa. Sivuilta löytää myös Edisonin elämäkerran, kronologian, täydellisen bibliografian, selostukset keksinnöistä ja tietoja patenteista.
Webbplatsens språk: 
https://edison.rutgers.edu

Visa mera
Sivuilta löytyy tietoa naisista matematiikan alalta. Hakea voi nimen tai syntymävuoden avulla.
Webbplatsens språk: 
https://mathwomen.agnesscott.org/women/women.htm

Visa mera
Fyysikon elämäkertatietoja, esitelmiä. Hawking kirjoittaa elämästään Als-taudin kanssa. Sivuilla on myoös fysiikan termien sanasto.
Webbplatsens språk: 
https://www.hawking.org.uk

Visa mera
Artikkeli geologi Matti Sauramon tutkimusretkestä Itä-Karjalan Äänislinnaan asemasotavaiheessa vuonna 1942 kertoo kiinnostavasti sekä alueesta että sota-ajasta. Sen aineistona ovat Sauramon omat muistiinpanot retkestä. Artikkeli löytyy Geologi-lehdestä 64 (2012).
Webbplatsens språk: 
https://www.geologinenseura.fi/fi/geologi-lehti/2-2012

Visa mera
Helsingin yliopistomuseon näyttelyjulkaisu kertoo Suomen ensimmäisistä naislääkäreistä ja vaikeuksista, joita he kohtasivat opintiellä, työelämässä ja arjessa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa.
Webbplatsens språk: 
https://www.helsinki.fi/assets/drupal/2022-12/HYM_Hameiden%20hidastamat.pdf

Visa mera
Suomen lintutieteen värikkäisiin legendoihin voi tutustua Ylen radio-ohjelmasarjassa. Ohjelmissa perehdytään lintututkijoihin 1700-luvulta 2020-luvulle, Lars Johan Prytzistä Pentti Linkolaan.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-50782672

Visa mera