Yeesin sivuilla opastetaan mielenterveyden huolehtimisessa ja melen hyvinvoinnissa. Tietoa löytyy mielenterveydestä, toimintaan osallistumisesta, kehugeneraattori joka auttaa kehumaan itseään ja muita sekä tsemppibotti, joka taas auttaa tsemppaamaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.yeesi.fi/

Visa mera
Täällä on tietoa mielenterveydestä sekä harjoituksia ja tukea elämän eri tilanteisiin. Sivuilla esitellään Suomen Mielenterveys ry:n toimintaa. Myös sen ylläpitämien auttamispalvelujen ja kriisikeskusten puhelinnumerot sekä osoitteet löytyvät sivuilta. Sivuilla julkaistaan lehtiä, esitteitä, työvälineitä ja oppaita. Osa materiaaleista on maksuttomia.
https://mieli.fi/

Visa mera
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Webbplatsens språk: 
https://www.nyyti.fi

Visa mera
Tukinetissä voi osallistua keskusteluryhmiin, hakea tietoa auttamispalveluista tai keskustella yksityisesti kriisikeskuksen koulutettujen vapaaehtoisten tukihenkilöiden tai ammattihenkilöiden kanssa. Palveluhaku on ryhmitelty mm. iän ja asian mukaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.tukinet.net/

Visa mera
Mielenterveystalo.fi antaa tietoa mielenterveyden ongelmista ja niiden hoitokeinoista. Palvelu opastaa avun etsimisessä mielenterveyspalveluista tai omahoitona. Mielenterveystalosta löytyvät erilliset kokonaisuudet aikuisille, nuorille sekä lapsille.
Webbplatsens språk: 
https://www.mielenterveystalo.fi/

Visa mera
Lasten mielenterveystalo tarjoaa apua ja neuvoja alle 13-vuotiaiden mielenterveysasioissa. Palvelua voivat käyttää lapset, heidän huoltajansa sekä lasten parissa toimivat ammattihenkilöt. Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä vaadi kirjautumista.
Webbplatsens språk: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/lapset

Visa mera
Täältä löytyy asiantuntijoiden tuottamaa tietoa nuoruusiän tyypillisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja ongelmista, niiden tunnistamisesta, hoidosta sekä sopiviin palveluihin ohjautumisesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/nuoret

Visa mera
Klubitalot ovat mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostamia yhdenvertaisia yhteisöjä. Ne täydentävät psykososiaalisia palveluja ja edistävät kuntoutujajäsenten toipumista. Klubitalot tarjoavat jäsenilleen tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Sivuilla on esittelyt eri puolilla Suomea sijaitsevista Klubitaloista. Sivuilla on tietoa myös Klubitalojen vaikuttavuudesta, kokemuksia, tutkimuksia ja opinnäytteitä.
Webbplatsens språk: 
https://suomenklubitalot.fi/

Visa mera
Mielenterveyspoolissa on mukana 32 mielenterveysalan toimijaa. Se tekee väestön mielenterveyttä vahvistavaa yhteiskuntapolitiikkaa vaikuttamalla päättäjiin ja lainvalmisteluun. Tavoitteena on edistää mielenterveysvaikutusten arvioimista kaikilla päätöksenteon tasoilla.
Webbplatsens språk: 
https://mielenterveyspooli.fi/

Visa mera
Hankkeessa tuotetaan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville mielenterveystyön ohjeita ja työkaluja. Sivuille on koottu tutkimusartikkeleita ja politiikkasuosituksia. Vuoden 2024 aikana kerätään laaja tutkimusaineisto nuorten masennuksesta ja sen hoidosta. Hankkeessa ovat mukana THL ja Itla sekä Helsingin, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.
Webbplatsens språk: 
https://stnimagine.fi/

Visa mera