Oxfordin yliopiston Griffith Institute'n verkossa käytettävissä olevat aineistot sisältävät kertomuksia arkeologisista kaivauksista Egyptissä, kaivauspäiväkirjoja, valokuvia sekä vesiväripiirroksia löydöistä ja taiteesta. Materiaalin joukossa on kuuluisien arkeologien muotokuvia ja käsialanäytteitä. Myös Tutankhamonin haudan kaivauksista tunnetun Howard Carterin kirjoituksia löytyy täältä.
Webbplatsens språk: 
http://www.griffith.ox.ac.uk/archive/onlineresources/index.html

Visa mera
British museumin Troija-näyttelyn yhteydessä julkaistu blogiteksti Troijan sodan mytologiasta ja sen päähenkilöistä: Helenasta, Pariksesta, Menelaoksesta, Akhilleesta, Hektorista sekä Odysseuksesta ja hänen paluumatkastaan Troijasta Kreikkaan. Tekstin kuvituksena on kreikkalaista keramiikkataidetta antiikin ajalta sekä veistostaidetta ja reliefejä.
Webbplatsens språk: 
https://blog.britishmuseum.org/the-myth-of-the-trojan-war/

Visa mera
Espoon tuomiokirkon sivuilla esitellään kirkon historia, arkkitehtuuria, maalauksia sekä urut. Esittelystä löytyy valokuvia kirkosta ja sen keskiaikaisesta maalaustaiteesta sekä virtuaalikierros.
Webbplatsens språk: 
https://www.espoonseurakunnat.fi/kirkot-ja-tilat/kirkot/espoon-tuomiokirkko

Visa mera
Lohjan Pyhän Laurin keskiaikaisen kivikirkon historiaa ja tietoa rakennuksista sekä niiden arkkitehtuurista, sisutuksesta ja keskiaikaisista kirkkomaalauksista. Esittelyssä on kuvia sekä virtuaalikierros.
Webbplatsens språk: 
https://www.lohjanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/kirkot/pyhan-laurin-kirkko

Visa mera
Sivuilla on värivalokuvia Suomen, Ruotsin, Norjan ja Portugalin kivikautisista kalliomaalauksista. Suomalaisia maalauksia on kuvattu laaja kokoelma. Lisäksi sivustossa on kokonaisuus Tarinoita Hirven mailta ja kuvaus Kärmetär-kirjasuunnitelmasta.
Webbplatsens språk: 
http://www.ismoluukkonen.net/kalliotaide/suomi/index.html

Visa mera
Sivuilta löytyy tietoja Chauvet-Pont-d'Arcin luolasta, sen tutkimisesta ja luolasta löytyneistä kalliomaalauksista. Sivuilla kerrotaan myös muualla Ranskassa sijaitsevista esihistoriallisista kalliomaalauksista.
Webbplatsens språk: 
https://archeologie.culture.fr/chauvet/fr

Visa mera
Italian kirjastoissa säilytettävien käsikirjoitusten kuvaukset ja kuvia niistä. Käsikirjoituksia voi etsiä kirjoittajan, alkuperän ja kuvittajan mukaan.
Webbplatsens språk: 
https://manus.iccu.sbn.it/web/manus

Visa mera
Napolin arkeologisen museon kokoelmista löytyy Napolin seudulta ja Pompejista kaivettuja esineitä, seinämaalauksia, veistoksia sekä reliefejä. Esineistä otettujen kuvien yhteydessä on kuvaus esineestä, sen löytöpaikasta, sen merkityksestä sekä ajoitus.
Webbplatsens språk: 
https://mannapoli.it/en/collezionien/

Visa mera
Perseus käsittää laajan tietokannan historiatutkimukseen liittyvää materiaalia. Laajimmin on edustettuna klassillisen materiaalin osasto, joka sisältää antiikin kirjallisuutta kokotekstimuodossa, historiaa, arkeologiaa ja klassillisen kreikan sekä latinan kielten tutkimusta ja papyrustietokannan. Renessanssiosastoon on koottu materiaalia, joka käsittelee Englannin renessanssia. Lisäksi projektin sivuilla on osastot Lontoon historiaa ja Amerikan Keski-Lännen ja Kalifornian historiaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.perseus.tufts.edu

Visa mera