Hotell- och restaurangverksamhet. Storkök

Fler länkar från menyn Ämnen
Hotell- och restaurangmuseet i Helsingfors. Öppettider, priser och information om aktuella utställningar.
Webbplatsens språk: 
http://www.hotellijaravintolamuseo.fi/svenska/

Visa mera
Sök restauranger i olika städer i Finland utifrån karta eller typ av mat, och läs tidigare kunders recensioner av restaurangen.
Webbplatsens språk: 
http://eat.fi/sv

Visa mera
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.oivahymy.fi/

Visa mera
Hotelli- ja ravintolamuseon verkkonäyttely kertoo eri tavoista järjestää työväestön ruokailu teollistuvassa Suomessa 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa.
Webbplatsens språk: 
http://www.tyovaenruokailu.fi/

Visa mera
Erbjuder information för resenärer om Köpenhamn, sidan innehåller bland annat listor över hoteller samt information om stadens sevärdheter.
Webbplatsens språk: 
http://www.kopenhamn.com/

Visa mera
Suurtalouksia palvelevan elintarviketalon Isomitta-palvelun sivuilla tuotetietojen lisäksi reseptipankki-tietokanta, jossa voi rajoitta haun koskemaan tietyntyyppisiä reseptejä.
Webbplatsens språk: 
https://www.isomitta.fi/

Visa mera
Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Museo tallentaa ja tutkii majoittumisen ja ruokailun historiaa ja nykypäivää. Museo hoitaa myös Alkon myymälämuseon kokoelmaa. Museon sivuilla kerrotaan mm. museon toiminnasta ja palveluista. Lisäksi sivuilla voi tutustua ruokalistoihin 1800-luvulta alkaen.
Webbplatsens språk: 
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/

Visa mera
Palvelun avulla voi etsiä ravintolaa Helsingistä. Haun voi rajata ravintolatyypin tai sijainnin mukaan. Palvelusta on myös kännykkäversio.
Webbplatsens språk: 
https://eat.fi

Visa mera
Kestikartano oli Kalevalaiset Naiset ry:n Helsinkiin perustama ravintola, joka toimi Keskuskadulla vuosina 1946‒1967. Täällä voi tutustua ravintolan tarjoiluun, tapahtumiin, tiloihin, esineisiin ja kalusteisiin. Ravintolan sisustuksen oli suunnitellut arkkitehti Aarne Ervi, huonekalut Maija Taimi ja valaisimet Paavo Tynell.
Webbplatsens språk: 
https://www.kalevalaistennaistenliitto.fi/kestikartano/

Visa mera
Arvioidaan pääosin pääkaupunkiseudun ravintoloita, mutta välillä pistäydytään myös muualla.
Webbplatsens språk: 
https://www.hs.fi/nyt/ravintola-arvostelut/

Visa mera
Tiekartan tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä Suomessa. Sivustolle on koottu olemassa olevia hävikin vähentämiskeinoja, hankkeita ja oppaita. Sivuston kautta voi ilmoittaa hävikkiä vähentävistä ratkaisuista ja hankkeista.
Webbplatsens språk: 
https://ruokahavikkitiekartta.fi/

Visa mera
Kirjoittajan mukaan Iso-Britanniassa on 61 000 pubia, joilla puolestaan on 25 miljoonaa uskollista asiakasta. Matkailijaa muistutetaan, että "if you haven’t been to a pub, you haven’t seen Britain." Kirjan ohjeisiin tutustuttuaan turisti hallitsee brittiläisen pub-kulttuurin kirjoittamattomatkin säännöt ja selviää reissustaan kunnialla.
Webbplatsens språk: 
http://www.sirc.org/publik/pub.html

Visa mera