Ehdottava hakulaatikko

17 osumaa haulle. Näytetään 1 - 17 tulosta.
WWW Unit Converter on työkalu, jonka avulla voi muuntaa mm. pinta-alan, tiheyden, energian, voiman, massan, lämpötilan, pituuden ja paineen yksiköitä toisiksi, esim. kiloja paunoiksi tai Celsius-asteita kelvineiksi.

Näytä enemmän
Sivulle on koottu vanhoissa ruokaresepteissä esiintyviä paino-, tilavuus-, kappale-, veto- ym. mittoja.

Näytä enemmän
Sivuilla on muuntotaulukoita ja kaksisuuntainen muunnin eri mittajärjestelmien välillä.

Näytä enemmän
Sivulla voi etsiä miesten vaatemittojen vastineet eri mittajärjestelmissä. Muunnettavissa eurooppalainen, iso-britannialainen, japanilainen ja USAlainen mitoitus. Lisäksi selvitetään käytössä olevien mitoituksien taustoja.

Näytä enemmän
Interaktiivinen laskin, joka muuntaa esimerkiksi pituus-, paino- ja aikayksiköitä niin nykyisten kuin vanhojenkin mittajärjestelmien mukaisiksi.

Näytä enemmän
Sisältää taulukon elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja ruokien tarjoilu- ja käyttöannoksista, koti- ja ulkomaisten mittojen ja mittalukujen vertailun, muunnostaulukot, hävikkitaulukon, suomalaisten miesten ja naisten elintarvikkeiden kulutustaulukon sekä elintarvikealan sanaston. Kansanterveyslaitoksen julkaisu on pdf-muodossa.

Näytä enemmän
Välttämätön apuväline niille, jotka haluavat kokeilla lihapullia eksoottisempia reseptejä. Laskin muuntaa painot, lämpötilat ja volyymit meille tutuiksi yksiköiksi.

Näytä enemmän
Mittatekniikan keskuksen sivusto tarjoaa tietoa keskuksen toiminnasta, organisaatiosta ja alan lainsäädännöstä. Sivuilla esitellään keskuksen akkreditointipalvelut (laboratorioiden, tarkastuslaitosten, sertifiointielinten pätevyyden arviointi), metrologian palvelut kuten kalibrointi sekä mittayksiköt ja mittanormaalit. Sivuilla on myös keskuksen julkaisuja Word-tiedostoina.

Näytä enemmän
Aakkosellinen mittayksiköiden luettelo sisältää kansainvälisen paino- ja mittajärjestelmän SI:n yksiköt, metriset, ei-metriset tieteelliset mitat, kuten astromiset mittayksiköt, englantilaiset mitat, suurten lukujen nimet, muiden kuin englantia puhuvien maiden perinnemittoja ja monia muita mittoja ja notaatioita sekä linkkejä muille vastaaville sivuille.

Näytä enemmän
Jukka Korpelan laatimalla sivulla on hiukan mittaamisen ja mittajärjestelmän historiaa, SI-järjestelmän perusteet, järjestelmän ongelmia, esimerkkejä sen soveltamisesta ja omituisuuksiakin.

Näytä enemmän
Mittayksiköiden muunnosohjelma, josta voi valita kategorian mukaan muunnettavat yksiköt. Kategorioita on runsaasti: kokoon ja painoon viittaavat, lämpöön, nesteeseen, valoon, sähköön ja säteilyyn liittyvät mitat sekä muita.

Näytä enemmän
Sivulla voi muuntaa lämpötilan mittayksiköstä toiseen.

Näytä enemmän
Sivulla voi etsiä naisten vaatemittojen vastineet eri mittajärjestelmissä. Muunnettavissa eurooppalainen, iso-britannialainen, japanilainen ja USAlainen mitoitus. Lisäksi selvitetään käytössä olevien mitoitusten taustoja.

Näytä enemmän
Muuntaa vanhoja Suomessa käytettyjä mittayksiköitä nykymitoiksi. Muuntajat on suunnitellut Jaakko Suominen Turun yliopiston historianlaitokselta.

Näytä enemmän
Yleiskonvertoija, joka muuntaa \melkein mitä tahansa miksi tahansa\; sisältää yli 5000 mittayksikköä ja 30000 konversiota.

Näytä enemmän
Sisältää hyvän kokoelman erilaisia muuntimia aiheittain ryhmiteltyinä ja aakkosittain järjestettynä.

Näytä enemmän
Muuntaa erilaisia mittayksiköitä ja valuuttoja.

Näytä enemmän