16 osumaa haulle. Näytetään 1 - 16 tulosta.
WWW Unit Converter on työkalu, jonka avulla voi muuntaa mm. pinta-alan, tiheyden, energian, voiman, massan, lämpötilan, pituuden ja paineen yksiköitä toisiksi, esim. kiloja paunoiksi tai Celsius-asteita kelvineiksi.
Sivuston kieli: 
http://www.digitaldutch.com/unitconverter

Näytä vähemmän
Sivulle on koottu vanhoissa ruokaresepteissä esiintyviä paino-, tilavuus-, kappale-, veto- ym. mittoja.
Sivuston kieli: 
http://www.nicehouse.fi/keittio/tietotai/vanhatm.htm

Näytä vähemmän
Sivulla voi etsiä miesten vaatemittojen vastineet eri mittajärjestelmissä. Muunnettavissa eurooppalainen, iso-britannialainen, japanilainen ja USAlainen mitoitus. Lisäksi selvitetään käytössä olevien mitoituksien taustoja.
Sivuston kieli: 
http://www.onlineconversion.com/clothing_mens.htm

Näytä vähemmän
Interaktiivinen laskin, joka muuntaa esimerkiksi pituus-, paino- ja aikayksiköitä niin nykyisten kuin vanhojenkin mittajärjestelmien mukaisiksi.
Sivuston kieli: 
http://www.convert-me.com/en

Näytä vähemmän
Sisältää taulukon elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja ruokien tarjoilu- ja käyttöannoksista, koti- ja ulkomaisten mittojen ja mittalukujen vertailun, muunnostaulukot, hävikkitaulukon, suomalaisten miesten ja naisten elintarvikkeiden kulutustaulukon sekä elintarvikealan sanaston. Kansanterveyslaitoksen julkaisu on pdf-muodossa.
Sivuston kieli: 
http://www.ktl.fi/attachments/suomi/julkaisut/julkaisusarja_b/2004b15.pdf

Näytä vähemmän
Välttämätön apuväline niille, jotka haluavat kokeilla lihapullia eksoottisempia reseptejä. Laskin muuntaa painot, lämpötilat ja volyymit meille tutuiksi yksiköiksi.
http://www.epicurean.com/calc

Näytä vähemmän
Mittatekniikan keskuksen sivusto tarjoaa tietoa keskuksen toiminnasta, organisaatiosta ja alan lainsäädännöstä. Sivuilla esitellään keskuksen akkreditointipalvelut (laboratorioiden, tarkastuslaitosten, sertifiointielinten pätevyyden arviointi), metrologian palvelut kuten kalibrointi sekä mittayksiköt ja mittanormaalit. Sivuilla on myös keskuksen julkaisuja Word-tiedostoina.
Sivuston kieli: 
http://www.mikes.fi

Näytä vähemmän
Aakkosellinen mittayksiköiden luettelo sisältää kansainvälisen paino- ja mittajärjestelmän SI:n yksiköt, metriset, ei-metriset tieteelliset mitat, kuten astromiset mittayksiköt, englantilaiset mitat, suurten lukujen nimet, muiden kuin englantia puhuvien maiden perinnemittoja ja monia muita mittoja ja notaatioita sekä linkkejä muille vastaaville sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.unc.edu/~rowlett/units

Näytä vähemmän
Jukka Korpelan laatimalla sivulla on hiukan mittaamisen ja mittajärjestelmän historiaa, SI-järjestelmän perusteet, järjestelmän ongelmia, esimerkkejä sen soveltamisesta ja omituisuuksiakin.
http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/SI

Näytä vähemmän
Mittayksiköiden muunnosohjelma, josta voi valita kategorian mukaan muunnettavat yksiköt. Kategorioita on runsaasti: kokoon ja painoon viittaavat, lämpöön, nesteeseen, valoon, sähköön ja säteilyyn liittyvät mitat sekä muita.
Sivuston kieli: 
http://www.unitconversion.org

Näytä vähemmän
Sivulla voi etsiä naisten vaatemittojen vastineet eri mittajärjestelmissä. Muunnettavissa eurooppalainen, iso-britannialainen, japanilainen ja USAlainen mitoitus. Lisäksi selvitetään käytössä olevien mitoitusten taustoja.
Sivuston kieli: 
http://www.onlineconversion.com/clothing_womens.htm

Näytä vähemmän
Muuntaa vanhoja Suomessa käytettyjä mittayksiköitä nykymitoiksi. Muuntajat on suunnitellut Jaakko Suominen Turun yliopiston historianlaitokselta.
http://vanha.hum.utu.fi/historia/cgi-bin/mitat/index2.html

Näytä vähemmän
Yleiskonvertoija, joka muuntaa \melkein mitä tahansa miksi tahansa\; sisältää yli 5000 mittayksikköä ja 30000 konversiota.
Sivuston kieli: 
http://www.onlineconversion.com

Näytä vähemmän
Sisältää hyvän kokoelman erilaisia muuntimia aiheittain ryhmiteltyinä ja aakkosittain järjestettynä.
Sivuston kieli: 
http://www.convert-me.com

Näytä vähemmän
Muuntaa erilaisia mittayksiköitä ja valuuttoja.
http://www.convertauto.com

Näytä vähemmän