OpenEdition Books -palvelussa julkaistaan e-kirjoja humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Yli puolet kirjoista on saatavilla maksutta HTML-muodossa.
https://books.openedition.org/

Näytä vähemmän
Ravennan kaupungin turisti-infossa kerrotaan kaupungin monipuolisesta historiasta ja sen jättämistä nähtävyyksistä. Myös ruokailjoita ja majoittujia neuvotaan.
Sivuston kieli: 
https://www.turismo.ra.it/en/

Näytä vähemmän
Pompejin muinainen kaupunki on arkeologinen nähtävyys. Sivulta löytyy kaivausalueen esittely ja uusien löydösten kuvailua. Kokonaisuudessa esitellään myös Stabiaen alue ja Oplontiksen rakennukset.
http://pompeiisites.org/en/

Näytä vähemmän
Alsacen alueen matkailutieto esittelee alueen luontoa, nähtävyyksiä ja viiniviljelyksiä.
https://www.visit.alsace/en/

Näytä vähemmän
Tietoa matkailijalle Madridin nähtävyyksistä, museoista, ostosmahdollisuuksista sekä tapahtumista.
https://www.esmadrid.com/en

Näytä vähemmän
Baskimaan turistille esitellään nähtävyyksiä alueella, suurimpia kaupunkeja, museoita, baskien ruokia ja juhlaperinteitä sekä tietoa kansasta.
https://tourism.euskadi.eus/en/

Näytä vähemmän
Rooman Villa Giuliassa toimii ETRU, kansallinen etruskimuseo. Sen sivuilla esitellään museon esineitä ja niiden historiaa sekä museon toimintaa.
https://www.museoetru.it/

Näytä vähemmän
Cineuropassa julkaistaan artikkeleita ja arvioita elokuvista sekä haastatteluja.
https://cineuropa.org/

Näytä vähemmän
GoTriple on yhteiskunta- ja humanististen tieteiden tiedonhakupalvelu. Palvelun kautta voi etsiä artikkeleita, graduja, väitöskirjoja, raportteja, tutkimusaineistoja, tutkimushankkeita, tutkijoita jne.
Sivuston kieli: 
https://gotriple.eu/

Näytä vähemmän
101 oppimateriaalia 61 eri aiheesta matematiikan, fysiikan ja kemian aloilta. Aiheet on koettu opetuksessa haastaviksi ja ne on valittu opettajille tehdyn kyselyn perusteella. OTA-menetelmässä painotetaan tieteen merkitystä yhteiskunnassa ja edistetään taidetta välineenä luonnontieteiden opetuksessa.
https://elearning.ota-project.eu/fi/activities/

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - italia