6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Opas kertoo, mitä arkeologinen kulttuuriperintö tarkoittaa Suomessa ja millaisista kohteista se koostuu. Aihealueina ovat asuminen ja oleskelu, hautaaminen, elinkeinot, teollisuus, liikenne- ja tiedonkulku, uskonnon harjoittaminen, puolustus ja sodankäynti, taide ja muistomerkit sekä muut. Oppaassa ohjeistetaan myös muinaisjäännösten suojelua. Wikimuotoinen sivusto on toteutettu Museoviraston ja arkeologikunnan yhteistyönä.
Sivuston kieli: 
http://akp.nba.fi/start

Näytä enemmän
Museoviraston sivustossa kerrotaan vedenalaisen kulttuuriperinnön suojelun periaatteet sekä kuvataan Suomen merialueilta löytyneitä tunnettuja hylkyjä.
Sivuston kieli: 
https://www.museovirasto.fi/fi/kulttuuriymparisto/arkeologinen-kulttuuriperinto/vedenalainen-kulttuu...

Näytä enemmän
Yle oppimisen kokonaisuus Suomen historiasta sisältää oppimateriaalia aiheesta arkeologiasta lähihistoriaan.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/historia-suomi

Näytä enemmän
Löytösampo sisältää tietoa kansalaisten tekemistä arkeologisista löydöistä, kuten rahoista, astioista ja aseista. Hakutuloksia voi selata ja visualisoida monin eri tavoin. Tarjolla on Museoviraston ohjeita ja oppaita arkeologian harrastajille.
Sivuston kieli: 
https://dev.xn--lytsampo-n4ac.fi/fi/

Näytä enemmän
Kristiinankaupungin ja Karijoen rajalla sijaitsevassa Susivuoren Susiluolassa vuonna 1997 käynnistyneen monitieteisen tutkimusprojektin sivut. Sisältää tutkimushistorian, tietoa Susiluolan geologiasta, projektin organisaatiosta ja arkeologisista löydöistä sekä kesän 1998 kenttätöistä. Paljon kuvia.
Sivuston kieli: 
http://susiluola.fi/lupus/

Näytä enemmän
Tietopaketin avulla voi tutustua jääkauden aikaiseen elämään Suomessa. Aiheina ovat arkeologiset kulttuurit, asutus ja asuminen, pyyntielinkeinot, liikkuva elämänmuoto, henkinen kulttuuri sekä arkeologinen tutkimus.
Sivuston kieli: 
https://extras.csc.fi/arctinet/kivikaus/

Näytä enemmän