10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Geologian tutkimuslaitoksen malmiaiheiden ja valtausalueiden hakupalvelin, jossa kuvataan millainen on kallioperä, miten vanhaa se on ja millaista on maankamaran magneettisuus. Hakuja voi tehdä kartan avulla.
Sivuston kieli: 
http://maps.gsf.fi/gtk/eexpert.asp

Näytä enemmän
Suomalainen kivi esittelee suomalaista kivirakentamista, sen suunnittelua, pihan kivien suunnittelua sekä kiviteollisuutta. Mukana on myös tietoa hautakivista ja niiden valinnasta sekä kivilajien esittely ja haku. Kiviteollisuusliiton yhteystietojen lisäksi tietoa liiton tavoitteista ja toiminnasta.
Sivuston kieli: 
http://kiviteollisuusliitto.gsf.fi

Näytä enemmän
Mätäsvaaran molybdeenikaivoksen historia. Vuosina 1939-1947 toiminut kaivos oli sodan aikana Suomen toiseksi suurin. Talvisodan alla syntyi yhdyskunta, kaivoksen asunnot, palvelut ja rakenteet. Vuosina 1939-1947 toiminut kaivos oli sodan aikana Suomen toiseksi suurin. Kuvaus kaivoksen toiminnasta, työnteosta, välineistöstä, yhdyskunnasta ja sen elämästä sekä kaivosyhtiö Vuoksenniska Oy:stä. Kaivosmiesten kertomuksia.
Sivuston kieli: 
http://www.ekopolttoaine.fi/matasvaarankaivos_start.htm

Näytä enemmän
Geologian tutkimuskeskuksen julkaisemassa kartassa ovat Suomen kultaesiintymät.
Sivuston kieli: 
http://en.gtk.fi/ExplorationFinland/Commodities/Gold/gtk_gold_map.html

Näytä enemmän
Kauko Puustisen Suomen kaivosteollisuus tutkii Suomen kaivosteollisuuden historiaa, kaivosten historiaa, kaivosteollisuuden hallintoa ja tuotannon merkitystä kauppaan.
Sivuston kieli: 
http://www.gsf.fi/aineistot/kaivosteollisuus/index.htm

Näytä enemmän
Kaivosalan verkkopalvelu tarjoaa tietoa kaivostoiminnasta ja alalla toimivista yrityksistä. Sivuille on koottu yleistietoa kaivosalan koulutuksesta ja linkkejä verkkoaineistoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.prokaivos.fi

Näytä enemmän
Kullan kimallius -sivustoon on koottu kultatietoutta eri näkökulmista. Täältä löytyvät kulta- ja malmikartat, valmiita hakuja eri tietokannoista, tietoa valtausraporteista sekä vanhoja valokuvia.
Sivuston kieli: 
http://www.gsf.fi/aineistot/kulta/index.htm

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy kaivosalan uutisia ja tietoa kaivoshankkeista, tutkimusorganisaatioista ja alan koulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.mine.kpakk.fi

Näytä enemmän
Outokummun kaivosmuseon sivuilla on mittava tieto- ja oppimateriaalipaketti kaivostoiminnan historiasta, kaivostyöstä, työmenetelmistä ja malminetsinnästä. Erilaisia tehtäviä ja hakemisto. Lisäksi kaivosmuseon aukioloajat ym. käytännön tiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.kaivosmuseo.net

Näytä enemmän
Kaiva.fi tarjoaa tietoa mineraalialasta, kaivannaisten hyödyntämisestä ja niiden käyttökohteista. Sivusto esittelee myös alan koulutusta ja ammatteja sekä lainsäädäntöä ja tilastoja.
Sivuston kieli: 
http://kaiva.fi/

Näytä enemmän