10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Villen Viidakko on sisäliikuntapaikka ja -leikkipuisto Hyvinkäällä. Sivulla on yhteystiedot, hinnasto ja pelejä.
Sivuston kieli: 
http://www.villenviidakko.fi

Näytä enemmän
Hyvinkään kaupungin kotisivut käsittelevät hallintoa, koulutusta, yritystoimintaa, matkailua, kulttuuria ym. Hyvinkääseen liittyvää.
Sivuston kieli: 
http://www.hyvinkaa.fi

Näytä enemmän
Hausjärven, Hyvinkään ja Riihimäen kirjastojen yhteisestä aluetietokannasta voi hakea aineistoa, joka liittyy alueen kuntien historiaan, kulttuuriin, luontoon, yhteisöihin ja henkilöihin jne. Tietokantaan on tallennettu kirjastojen kotiseutuaineistoja: kirjoja, artikkeleiden viitetietoja, äänitteitä, verkkoaineistoja.
Sivuston kieli: 
http://www.hyrinet.fi/apila

Näytä enemmän
Hyvinkään taidemuseon yhteystiedot, näyttelyt sekä kokoelmat.
Sivuston kieli: 
http://www.hyvinkaa.fi/taidemuseo

Näytä enemmän
Hyvinkään ja Riihimäen alueen paikallissanomalehti.
http://www.aamuposti.fi

Näytä enemmän
Hyrinet-seutuportaalista löytyvät tiedot Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen seudun palveluista sekä matkailusta alueella.
Sivuston kieli: 
http://www.hyrinet.fi

Näytä enemmän
Muistaja on Keski-Uudenmaan museoiden yhteinen kokoelmatietokanta, joka sisältää alueen paikallishistoriasta kertovaa digitaalista aineistoa: valokuvia, arkistomateriaalia ja esinekuvia tietoineen.
http://www.muistaja.fi/

Näytä enemmän
Helsingin seudun kulttuuriympäristöopas sisältää 2000 tärkeää kohdetta Uudeltamaalta. Ne sijaitsevat noin 50 kilometrin säteellä Helsingin keskustasta mitattuna. Mukana on kartasto, jonka avulla kohteet voi paikantaa.
Sivuston kieli: 
http://www.doria.fi/handle/10024/85116

Näytä enemmän
Apila-aluetietokantaan on tallennettu Hausjärven, Hyvinkään ja Riihimäen kirjastojen kotiseutukokoelmia. Sieltä voi etsiä muun muassa ko. kuntiin ja niiden historiaan, kulttuuriin, luontoon ja henkilöihin liittyvää aineistoa sekä alueen kirjailijoiden kaunokirjallisia teoksia.
Sivuston kieli: 
http://www.riihimaki.fi/kirjasto/apila/

Näytä enemmän
HSL:n raportissa tarkastellaan tilastojen ja tutkimusten perusteella auton omistamisen kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä Helsingin seudulla.
Sivuston kieli: 
https://www.hsl.fi/sites/default/files/19_2016_auton_omistus_helsingin_seudulla.pdf

Näytä enemmän