5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Tänne on koottu tietoa suomalaisesta kulttuuri- ja taidealasta, taidealojen organisaatioista, koulutuksesta, ammattiliitoista ja muun muassa yhdistyksen tai toiminimen perustamisesta. Kohderyhmänä ovat Suomessa asuvat ulkomaalaissyntyiset taiteilijat.
Sivuston kieli: 
http://www.globeartpoint.fi/globe-art-point-info/

Näytä enemmän
Musiikkialan eri järjestöjen laatima ohjeistus sisältää neuvoja siihen, miten toimia, jos näkee tai kokee häirintää, syrjintää tai epäasiallista kohtelua musiikkialalla. Sivuilla on myös musiikkialalla käytössä olevia toimintamalleja ja aihetta käsittelevää tutkimusta.
Sivuston kieli: 
https://esiinnynedukseni.fi/

Näytä enemmän
Elma tarjoaa elävän musiikin alan toimijoille tietoa ja työkaluja kestävän kehityksen edistämiseen musiikkialalla. Oppimateriaalit sisältävät neljä verkkokurssia – Ihminen, Yhteiskunta, Luonto ja Talous. Elman yleiset oppimateriaalit ovat kaikille avoimia, ja oppitunteja voi suorittaa rekisteröitymällä käyttäjäksi.
Sivuston kieli: 
https://www.elma.live/

Näytä enemmän
Musiikkituottajat on Suomessa toimivien äänitetuottajien kattojärjestö, jonka tarkoitus on kehittää suomalaisen musiikkialan toimintaedellytyksiä. Musiikkituottajat toimii alan edunvalvontajärjestönä, vastaa Suomen virallisesta listasta sekä kultalevyistä, ISRC-koodin hallinnoinnista, Emma-gaalasta ja musiikin tilastoinnista.
Sivuston kieli: 
https://www.ifpi.fi/

Näytä enemmän
Suoni on tutkimusyhdistys, joka tuottaa tietoa ja edistää sosiaalista ja ympäristöllistä oikeudenmukaisuutta musiikkikulttuurissa. Sivustolla voi lukea mm. julkaisut "Naiset, musiikki, tutkimus – ennen ja nyt" sekä "En tee maailmanmusaa, mä teen poppia: selvitys rakenteellisesta rasismista Ruotsin musiikkialalla".
Sivuston kieli: 
https://www.suoni.fi/fi/etusivu

Näytä enemmän