9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Mediakasvatuskeskus esittelle sivuilla toimintaansa, johon kuuluu tutkimus- ja kehittämistoimintaa, jatko- ja täydennyskoulutusta sekä julkaisutoimintaa.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.helsinki.fi/media

Näytä enemmän
KENGURU on opetushallituksen tuottama tieto- ja viestintätekniikan oppimateriaali opettajille. Se koostuu neljästä osiosta: tieto- ja viestintätekniikan käyttötaidot, mediataidot, tiedonhankintataidot sekä oppimisprosessin suunnittelu ja toimintamalleja.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/kenguru

Näytä enemmän
OneWorldin ja Digital Networkin yhteiselle sivustolle kootaan materiaalia, joka käsittelee informaatio- ja viestintäteknologian epätasaista jakautumista maapallon eri alueilla. Artikkelit on jaoteltu maittain ja aiheittain.
Sivuston kieli: 
http://www.digitalopportunity.org

Näytä enemmän
ITNyt on verkkolehti, jossa julkaistaan uutisia ja artikkeleita seuraavista aihealueista: yritykset, tietotekniikka, kuva ja ääni, internet, tietoturva, nimitykset, tietoliikenne ja tiede & teknologia.
Sivuston kieli: 
http://www.itnyt.fi

Näytä enemmän
Suomen radioamatööriliiton sivuilta saa kattavan kuvan radioamatöörien toiminnasta ja harrastuksen vaatimasta tekniikasta. Laaja ja hyvä linkkilista.
Sivuston kieli: 
http://www.sral.fi

Näytä enemmän
Kaksiosainen artikkelikokoelma, jonka ensimmäinen osa käsittelee Suomen digitalisointia vuosina 1995-2015 ja toinen Suomen digitaalista tulevaisuutta. Ensimmäisessä osassa päähuomio kohdistuu digitaalisen infrastruktuurin rakentamiseen vuosituhannen vaihteen molemmin puolin ja digitaalisten palvelujen syntymiseen. Toinen osa pyrkii kuvaamaan Suomen digitaalista tulevaisuutta erityisesti siellä, missä työn, tuotannon ja yhteiskuntapolitiikan pelisäännöt muuttuvat eniten.
Sivuston kieli: 
https://beta.suomidigi.fi/digitalisaatio/digitaalinen-suomi-2017/

Näytä enemmän
Aalto-yliopiston syksyllä 2017 järjestämiä luentoja voi seurata verkossa tai katsoa jälkeenpäin tallenteina. Englanninkielisillä luennoilla käsitellään digitalisaation ajankohtaisia aiheita ja uusia mahdollisuuksia eri näkökulmista.
Sivuston kieli: 
http://www.aalto.fi/fi/current/events/2017-09-05-008/

Näytä enemmän
Verkosta virtaa! -hanke toteuttaa yli 65-vuotialle suunnattua opastusta tietokoneiden, tietoverkon ja sähköisten palvelujen käytössä. Opastajina toimivat vertaisohjaajat. Sivuilla on tietoa opastuksista ja vertaisohjaajakoulutuksista sekä tietotekniikan opastusmateriaaleja aloittelijoille.
Sivuston kieli: 
http://www.verkostavirtaa.fi/

Näytä enemmän