5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Information om teleförvaltningen i Finland. Presentation av Kommunikationsverkets administration, uppgifter och målsättning inom de olika verksamhetsområdena. Hänvisningar till lagar och förordningar, standardiseringsarbete, telentreprenad, teknisk planering och tjänster, arbetsgrupper och kontakter. Anvisningar om inlämnande av besvär som rör postförmedling och för ansökningar om televisionslicenser och domännamn med avgiftsförteckningar.
Sivuston kieli: 
https://www.viestintavirasto.fi/sv/index.html

Näytä enemmän
TIEKE Utvecklingscentralen för Informationssamhälle rf stöder sina medlemsföretag och medlemssamfund i deras arbete för att utveckla praxis för informationssamhället. Organisationen är oberoende och strävar inte efter vinst. Den bygger nätverk, är ett diskussionsforum och en expert, med syfte att förena näringslivets och den offentliga förvaltningens intressen med en medborgerlig synvinkel. På sidorna presenteras verksamheten.
http://www.tieke.fi/display/startsidan/Startsidan

Näytä enemmän
På Postens webbplats kan man sköta ärenden, skicka och ta emot elektronisk sändningar, söka postkontor och göra flyttanmälningar.
Sivuston kieli: 
http://www.posti.fi/svenska

Näytä enemmän