9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Suomen Postin kotisivut sisältävät tietoa Postin palveluista sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Sivuilta löytyy tietoa kirje- ja pakettilähetyksistä, osoitteenmuutoksen tekemisestä sekä Postin myymistä vakuutuksista ja postimaksut Suomeen ja ulkomaille. Lisäksi sivuilla on Postin toimintakertomus.
Sivuston kieli: 
http://www.posti.fi

Näytä enemmän
Andreas Praefcken kokoelmassa on postikortteja yli 1200 teatterista ja konserttisalista eri puolilta maailmaa, myös Suomesta.
http://www.andreas-praefcke.de/carthalia

Näytä enemmän
Keräilijän sivulla keskitytään eri maiden linja-auto-aiheisiin postimerkeihin ja vähän muihinkin merkkeihin. Mukana on myös puuteluettelo ja myytäviä pinssejä, rintamerkkejä yms..
Sivuston kieli: 
http://bussikeraily.fi

Näytä enemmän
Suomen Filatelistiliiton kotisivu: yhteystietoja, tapahtumia, julkaisuluettelo, linkkilista, postimerkkien osto- ja myyntisivut.
Sivuston kieli: 
http://filatelistiforum.org/

Näytä enemmän
Postimuseon julkaisemassa Suomen postimerkit -kokonaisuudessa voi postimerkkejä hakea monipuolisen haun avulla tai selata aikajärjestyksessä. Merkeistä on kuvat ja kuvaukset.
Sivuston kieli: 
http://postimuseo.posti.fi/kiosks/14

Näytä enemmän
Postimerkkejä, joiden aiheena on suomalaisia ja norjalaisia naisia vuoteen 2000 asti. Henkilöistä lyhyitä englanninkielisiä kuvauksia.
Sivuston kieli: 
http://home.online.no/~jdigrane/amd/index.htm

Näytä enemmän
Kerailija.net on filateliaan keskittynyt resurssipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen online-huutokaupan, keskustelun ja artikkeleja filateliasta. Rekisteröityminen ja ostaminen on ilmaista, myyjiltä peritään maksu.
Sivuston kieli: 
http://www.kerailija.net

Näytä enemmän
Ahvenanmaan omat postimerkit, uutuudet ja muuta tietoutta.
Sivuston kieli: 
http://www.posten.ax/department.con?iPage=3&m=1151

Näytä enemmän
Ahvenanmaan postimerkkien, puhelikorttien, postimaksulipukkeiden, joulumerkkien, ehiöiden, maksimikorttien, vuosilajitelmien ja pienoisautojen luettelo. Tiedot kustakin tuotteesta, hinnat alkuperäisiä myyntihintoja.
Sivuston kieli: 
http://www.posten.ax/department.con?iPage=3

Näytä enemmän