5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Porin kaupungin työväenopiston sivuilta löytyvät tiedot tarjolla olevista opetusohjelmista ja kursseista.
Sivuston kieli: 
http://www.pori.fi/tyo

Näytä enemmän
Rauman sataman sivuilla esitellään sataman toimintaa ja palveluja. Sieltä löytyy mm. lista satamaan saapuvista laivoista ja tietoja linjaliikenteestä. Lisäksi karttoja ja kuvia satama-alueesta.
Sivuston kieli: 
http://www.portofrauma.com

Näytä enemmän
Sivulta löytyy kunnan esittely, henkilöstön yhteystiedot, kartta, palvelut ja tapahtumat. Lisäksi sivulla on kunnan tiedotuslehti. Palveluhakemistosta voi hakea kunnan yrityksiä ja palveluja aakkojärjestyksessä tai toimialoittain.
Sivuston kieli: 
http://www.nakkila.fi

Näytä enemmän
Vampulan kunnan WWW-sivuilla esitellään kuntaa ja kunnan palveluja sekä annetaan tietoa hallinnosta ja elinkeinoelämästä. Sivuilta löytyvät mm. eri toimialojen henkilöstön yhteystiedot sekä kunnanhallituksen ja valtuuston kokoonpano. Kunnan alueella toimivista yrityksistä luettelo.
Sivuston kieli: 
http://www.vampula.fi

Näytä enemmän
Noormarkun kunnan sivut sisältävät tietoa kunnan hallinnosta, toimialoista, palveluista ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Sivuilta löytyvät kunnanhallituksen, valtuuston ja lautakuntien pöytäkirjat, kunnan palveluksessa olevien yhteystiedot, paikallisuutisia ja avoimet työpaikat. Lisäksi mm. noormarkkulaisten yhdistysten ja yritysten yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
http://www.noormarkku.fi

Näytä enemmän