21 osumaa haulle. Näytetään 1 - 21 tulosta.
Mikkelin musiikkijuhlien ohjelmisto ja esiintyjät.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi

Näytä enemmän
Mikkelin kaupungin kotisivu. Sivuilla esitellään kaupungin palvelut, kunnallishallinto, ajankohtaiset tapahtumat sekä matkailu- ja liikennepalvelut. Vuoden 2001 alusta Mikkelin kaupunki, Mikkelin maalaiskunta ja Anttola yhdistyivät uudeksi Mikkelin kaupungiksi.
http://www.mikkeli.fi

Näytä enemmän
Kotisivuilla esittäytyy 3 mikkeliläistä museota: Mikkelin Taidemuseo/Etelä-Savon aluetaidemuseo, talvi- ja jatkosodan aikaa esittelevä Päämajamuseo sekä Mikkelin kaupungin kulttuurihistoriallinen Suur-Savon museo.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/museot

Näytä enemmän
Esittelee alueen kuntien matkailukohteita, palveluita ja tapahtumia.
Sivuston kieli: 
http://www.travel.mikkeli.fi

Näytä enemmän
Mikkelin kaupunginteatterin kotisivut. Sivuilla on tietoa teatterin ohjelmistosta, näytelmistä sekä henkilökunnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkelinteatteri.fi

Näytä enemmän
Mikkelin paikallisliikenteen reittejä ja aikatauluja.
Sivuston kieli: 
http://mikkeli.matkahuolto.info

Näytä enemmän
Suomen Nuoriso-opiston eli Paukkulan kotisivuilla kerrotaan mikkeliläisen oppilaitoksen historiasta, esitellään hakumahdollisuudet ja opintolinjat sekä koulun henkilökunta. Oman esittelynsä saa myös runoilija J.H. Erkon palkinto: sivuilla on luettelo Erkko-palkinnon saaneista kirjoittajista.
http://www.paukkula.fi

Näytä enemmän
Etelä-Savon maakuntaan kuuluu 23 kuntaa. Mikkelin kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto kerää aluekokoelmaansa maakuntaa koskevaa aineistoa, joka käsittelee mm. alueen historiaa, kulttuuria, talouselämää, luontoa, kotiseutuhenkilöitä jne. Näillä sivuille on koottu maakuntakirjaston aluekokoelmaan kuuluvat etelä-savolaiset paikallis- ja henkilöhistoriat. Historiantutkija, FM Hannele Wirilander on laatinut kustakin kunnasta lyhyen historiallisen katsauksen ja erikoiskirjastonhoitaja Hilkka Vanajoki on koonnut kirjallisuusluettelon. Vuonna 1995 Mikkelin maakuntakirjaston toiminta-alueesta erotettiin 4 kuntaa: Hartola, Heinola, Heinolan maalaiskunta ja Sysmä, jotka liitettiin Lahden maakuntakirjastoalueeseen. Näitä kuntia koskevan aineiston aktiivinen kerääminen lopetettiin ja näiltä osin kokoelma on puutteellinen. Mikkelin kaupungin kohdalla kirjallisuusluettelosta on jätetty pois sodanaikaista päämajaa koskeva kirjallisuus. Se on linkitetty kirjaston kotisivulla olevaan Marsalkka Mannerheim Mikkelissä -kirjallisuusluetteloon.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/kirjasto/historia/index.htm

Näytä enemmän
Mikkelin eräs mielenkiintoisimpia opinahjoja oli 1854-1914 toiminut Antellin neitien koulu, tyttöoppilaille tarkoitettu yksityinen ruotsinkielinen 7-luokkainen koulu, jonka vaiheita voi tarkastella sekä tuolloisten kasvatusihanteiden että naisten aseman ja kieliriidankin näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/fi/sisalto/03_mikkeli_tieto/02_historia/12_kouluhistoriaa/02_antellin_neitien_...

Näytä enemmän
Sivuille on koottu hyödyllisiä tietolähteitä ja linkkejä Mikkelin seudun kesämökkiläisille ja vapaa-ajan asukkaille.
Sivuston kieli: 
http://www.nettilaituri.fi/fi/miseva/index

Näytä enemmän
Mikkelin taidemuseon-Etelä-Savon aluetaidemuseon kotisivuilla tietoa niin pysyvistä kuin lainattavistakin näyttelyistä. Esittelyt Martti Airion keräämästä taide- ja kuvanveistäjä Johannes Haapasalon veistoskokoelmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/palvelut/mikkelin-taidemuseoetela-savon-aluetaidemuseo

Näytä enemmän
Mikkelin ammattikorkeakoulun sivuilta löytyy tietoa koulutusaloista ja -ohjelmista. Sivuilla myös tietoa koulun tarjoamista palveluista sekä hakutoiminto.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeliamk.fi

Näytä enemmän
Mikkelin kaupungin kulttuurihistoriallisen museon kotisivut kertovat museon historiasta sekä näyttely-, tallenne- ja tutkimustoiminnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/museot/suur-savon-museo

Näytä enemmän
Oppimateriaalipaketti Mikkelin kotiseutuhistoriasta sisältää tietoa seudun paikallishistoriasta. Oppimateriaali jakautuu kokonaisuuksiin, joissa kussakin käsitellään tiettyyn aihepiiriin (esim. esihistoria, hallinto, uskonto, kulttuuri) kuuluvia asioita. Sivusto sisältää myös tehtäviä ja lähdeluettelon.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/fi/sisalto/03_mikkeli_tieto/02_historia

Näytä enemmän
Vuonna 1997 järjestettyyn näyttelyyn liittyvällä verkkosivustolla on kirjoituksia rautakaudesta Savossa.
Sivuston kieli: 
http://rontti.pc.helsinki.fi/kenkavero

Näytä enemmän
Visulahden kotisivuilla esitellään toiminnallinen ja monipuolinen koko perheen seikkailupuisto. Sivuilta löydät tietoa dinosauriasta, moottoripuistosta, vahakabinetista, museoautoista ja leirintäalueesta.
Sivuston kieli: 
http://www.visulahti.fi/

Näytä enemmän
Etelä-Savon museoiden yhteisiltä sivuilta löytyvät museoiden esittelyt ja Etelä-Savon elementit –näyttely.
Sivuston kieli: 
http://www.etelasavonmuseot.fi

Näytä enemmän
Eteläsavolainen matkailu- ja maisemareitti kiireettömälle matkailijalle
http://www.kulttuuritie.net

Näytä enemmän
Talvi- ja jatkosodan aikana Mikkelin kansakoulussa toimineen sodanjohdon, Päämajan, muistoksi perustetun, lopullisessa muodossaan 4.6.01 avatun museon nettisivuilla tietoa Päämajasta ja sen keskeisestä vaikuttajasta Mannerheimista sekä kenraaleista Airo ja Heinrichs. Tietopaketit päämajakaupungista Mikkelistä, sodan kulusta, Päämajan legendaarisesta viestikeskus Lokista, Mannerheimin kuuluisasta rautatiesalonkivaunusta. Sivuilta löytyy myös luettelo Mannerheim-ristin ritareista.
Sivuston kieli: 
http://www.mikkeli.fi/museot/paamajamuseo

Näytä enemmän
Sivustolla on annetaan menovinkkejä, esitellään nähtävyyksiä, kerrotaan ostospaikoista, majoitus- ja harrastusmahdollisuuksista. Myös seutuesittely sekä kuntien matkailuneuvontojen yhteystiedot.
http://www.visitmikkeli.fi

Näytä enemmän
Täällä kerrotaan ilmasodasta ja Mikkelin pommituksista tammi-maaliskuussa 1940.
Sivuston kieli: 
http://sotahistoriakeskus.fi/mikkelinpommitus/

Näytä enemmän