6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Sivusto sisältää tietoa Yhdysvaltojen presidenteistä, presidentinvaaleista, poliittisista puolueista ja Yhdysvaltain poliittisesta järjestelmästä ja valtiomuodosta.
Sivuston kieli: 
http://millercenter.org/academic/americanpresident

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään perustuslakia ja kerrotaan sen käsittelyn eri vaiheista. Esitettä uudesta perustuslaista voi katsella myös pdf-muotoisena; tämä esite on suomeksi, ruotsiksi ja saameksi. Perustuslain koko teksti löytyy suomeksi, saameksi, englanniksi ja ranskaksi. Jaakko Nousiaisen kirjoittamassa artikkelissa \Suomen hallitusjärjestelmä : sekoittuneesta valtiomuodosta parlamentaariseen\ kerrotaan mm. uudistuksen taustoista ja perustuslain keskeisistä periaatteista.
Sivuston kieli: 
http://www.om.fi/74.htm

Näytä enemmän
Lainsäätäjät on yläasteikäisille ja sitä vanhemmille suunnattu peli, jonka avulla voi opiskella Suomen lainsäädäntää, parlamentarismin toimintaa sekä poliittista järjestelmää yleensä.
Sivuston kieli: 
http://www.lainsaatajat.fi/index2.php?flash=true&lang=fin

Näytä enemmän
Sivusto sisältää kansanedustajien yhteystiedot ja tietoa Eduskunnan ja sen oikeusasiamiehen toiminnasta. Lisäksi sivuilla on tietoa lainsäädäntötoiminnasta, eduskunnan kansainvälisestä toiminnasta, valtiopäiväasiakirjoista sekä linkit Eduskunnan kirjastoon ja EU-asioihin.
Sivuston kieli: 
http://www.eduskunta.fi

Näytä enemmän
Sivut sisältävät tietoa kansanvallan perusteista ja peruskäsitteistä, kansalaisten oikeuksista, osallistumis- ja vaikuttamistavoista, kansalaisyhteiskunnasta, puolueista ja julkisesta päätöksenteosta. Lisäksi on puheenvuoroja ja uutisia.
Sivuston kieli: 
http://www.kansanvalta.fi

Näytä enemmän
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn raportti sisältää taloustieteen nobelistin, professori Bengt Holmströmin haastattelun, jossa pohditaan populismin olemusta ja syntyä. Valtiotieteiden maisteri, tohtorikoulutettava Juha Ylisalo käsittelee artikkelissaan tällä vuosituhannella aikuistuneiden demokratia-asenteita. Muita kirjoittajia ovat Fareed Zakaria, Ilkka Haavisto, Matti Apunen ja Francis Fukuyama.
Sivuston kieli: 
http://www.eva.fi/wp-content/uploads/2017/06/eva_raportti_populismi_kansilla_low_res.pdf

Näytä enemmän