17 osumaa haulle. Näytetään 1 - 17 tulosta.
Helsingissä, Hakaniemen hallissa sijaitsevan myymälän valikoiman lankoja, puikkoja ja neulemalleja voi tilata myös postitse.
Sivuston kieli: 
http://www.vihreavyyhti.fi

Näytä enemmän
Käsityötarvikkeiden verkkokauppa, myös tuotteiden vertailua, alan uutisia, harrastajien omia käsityövinkkejä ja markkinapaikka.
http://www.kasityokori.com

Näytä enemmän
Lankoja, kuteita ja muita tarvikkeita. Myös kudonta- ja muita ohjeita.
http://www.kangasaitta.fi

Näytä enemmän
Ullaka myy kirjontalankoja, pellavakankaita, ompelutarvikkeita, konekirjonnan materiaaleja, kassinkahvoja, lukkokehyksiä... Sivulla on tuoteluettelo (ei hintoja). Tilaukset voi tehdä sähköpostitse, soittamalla tai faksaamalla.
http://www.ullaka.fi

Näytä enemmän
Pirkanmaan Kotityö myy verkon välityksellä lankoja, huovutusvillaa, tarvikepaketteja ja muita käsityötarvikkeita. Maksuvaihtoehtoina on Nordea-, Sampo-ja Osuuspankin verkkopankkimaksut sekä luottokortti.
Sivuston kieli: 
http://www.taitopirkanmaa.fi

Näytä enemmän
Yritys toimittaa postimyyntinä pellavalankoja, -kuituja ja -kankaita, villapellavalankoja ja valmiita pellavatuotteita. Sivulla on tuotekuvaukset ja hinnasto.
http://www.raijanaitta.fi

Näytä enemmän
Myy kankaita, kaavapaketteja, erilaisia ompelutarvikkeita, konekirjontalankoja, ristipistopaketteja.
http://www.kangastukku.com

Näytä enemmän
Sopivia tuotteita kankaanpainantaan, lippiksiä, t-paitoja, reppuja, kasseja, essuja, ... vinkkejä kankaanpainantaan, sapluunat, kangasvärit. Valikoimassa on myös askartelutarvikkeita, korkeatasoisia värityskirjoja, väritystusseja ja kyniä.
http://www.finnaimo.fi

Näytä enemmän
Helmikaupasta saa helmiä ja tarvikkeita, maksuttomia helmityöohjeita ja -malleja, ohjeet helmipistoihin sekä linkkejä helmitöiden maailmaan.
http://www.villihelmi.fi

Näytä enemmän
Helmiliinan valikoimissa on kivihelmiä ja makeanvedenhelmiä, hopeisia korunosia, koruvaijereita ja helmisilkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.helmiliina.fi

Näytä enemmän
Helmityötarvikkeiden postimyyntiliikkeesta tilataan puhelimella, sähköpostilla, postilla tai faksaten. Uuden asiakkaan maksutapoja ovat postiennakko tai ennakkomaksu tilille.
http://www.helmimeri.net

Näytä enemmän
Wetterhoff myy verkkokaupan kautta tarvikepaketteja, lankoja, käsityökankaita, värejä, ohjeita kuvastoja ja kirjoja sekä valmiita sisustustuotteita. Ostokset saa lähimpään postitoimipaikkaan, maksaa voi pankkien verkkomaksulla, postiennakolla tai ennakkoon tilille.
http://www.wetterhoff.fi

Näytä enemmän
Verkkokaupan valikoimassa on käsityöpakkauksia toimittajilta ympäri maailmaa. Maksutapoja on kolme: PayPal, ennakkomaksu ja postiennakko.
http://www.kirjokas.com

Näytä enemmän
Kaupassa on valikoima ristipistopakkauksia ja -malleja, kanavatöitä, kankaita ja lankoja. Maksaa voi postiennakolla tai ennakkomaksuna.
http://www.hershop.fi

Näytä enemmän
Teksiilialan yritys Helmi Vuorelman sivuilla esitellään yrityksen historiaa sekä kuvia yrityksen suosituimmista ryijy-, seinävaate- ja kansallispukumalleista. Sivuilta löytyvät kuvat eri maakuntien kansallispuvuista. Palvelussa toimii verkkokauppa.
Sivuston kieli: 
http://www.vuorelma.net

Näytä enemmän
Suomelainen kauppa myy pääasiassa ranskalaisia ristipistomalleja ja -lehtiä. Valikoimassa on myös lankoja ja muita tarvikkeita.
http://www.macrame.fi/

Näytä enemmän
Yritys on keskittynyt kankaiden, erityisesti pellavakankaiden, ja räätälöityjen verhojen nettikauppaan.
http://www.adaina.fi

Näytä enemmän