6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Matkaopas Sambiaan menijälle kertoo nähtävyyksistä, luonnon ihmeista, majoitusmahdollisuuksista sekä pärjäämisestä maassa.
Sivuston kieli: 
https://www.lonelyplanet.com/zambia

Näytä enemmän
Kertoo historiasta, ympäristöstä, eläimistä, vierailukohteista, safareista jne. Sisältää myös kuvia, karttoja ja palveluhakemiston.
Sivuston kieli: 
http://www.zambiatourism.com

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy kokotekstinä ja otteina lähdemateriaalia sekä linkkejä Afrikan historiaa ja myös nykypäivää käsitteleviin lähteisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.fordham.edu/halsall/africa/africasbook.html

Näytä enemmän
Taksvärkki ry on kehitysyhteistyötä tekevä kansalaisjärjestö, jonka kotisivuilla on tietoa vuodesta 1967 järjestetyistä keräyksistä ja niiden kohteista. Runsas opettajille tarkoitettu tausta- ja virikeaineisto vuoden 1996 taksvärkistä lähtien. Tausta-aineistoissa kerrotaan esim. seuraavista aiheista: lapsiprostituutio, lapsisotilaat ja Nicaraguan hirmumyrskyt.
Sivuston kieli: 
http://www.taksvarkki.fi

Näytä enemmän
Yleiskatsaus, faktat, johtajat, tiedotusvälineet, keskeiset tapahtumat aikajanalla, juttuja erityisaiheista.
Sivuston kieli: 
http://www.bbc.com/news/world-africa-14112449

Näytä enemmän
Peruskouluille ja lukioille suunnatussa verkkoaineistossa tarkastellaan viime vuosien kehitystä kahdeksassa Suomen kehitysyhteistyön pääkumppanimaassa. Nämä maat ovat Etiopia, Kenia, Mosambik, Nepal, Nicaragua, Sambia, Tansania ja Vietnam. Tarkastelun kohteina ovat muun muassa koulutus, naisten asema ja kansainvälinen kauppa. Aineisto sopii eri oppiaineiden, kuten maantieteen, historian ja yhteiskuntaopin opetukseen.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/mdg

Näytä enemmän