10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
American Journalism Reviewin sivustolta löytyvät sanomalehdet, aikakauslehdet ja radio- ja tv-asemat järjestettynä maanosittain, maittain ja Yhdysvalloissa osavaltioittain. Sivustolla on linkkejä myös suomalaisiin tiedotusvälineisiin.
Sivuston kieli: 
https://www.ajr.org/

Näytä enemmän
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Sivuston kieli: 
https://www.cogitatiopress.com/index/index

Näytä enemmän
Selkokielen tutkijoiden ja selkokielestä kiinnostuneiden yhteistyöverkosto. Sivuille on koottu tutkimushankkeita, artikkeleita, julkaisuja, ohjeistuksia sekä linkkejä tutkimusaineistoihin.
https://blogs.helsinki.fi/klaara-network/

Näytä enemmän
Markkinointiyritysten verkoston sivuilta löytyy tietoa markkinoinnista ja markkinointiviestintäalasta ja tapahtumista sekä yrityshakukone ja oppaita palvelujen ostajille.
Sivuston kieli: 
https://www.marketingfinland.fi/

Näytä enemmän
Vikes on journalistien solidaarisuussäätiö, jonka tavoite on nostaa esille sananvapauden merkitystä ihmisoikeutena ja demokratian kulmakivenä. Sivustolla on tietoa Vikesin toiminnasta ja tapahtumista sekä videoita koulutuksista ja tilaisuuksista.
Sivuston kieli: 
https://vikes.fi/

Näytä enemmän
Monitorista löytyvät tiedot television ja radion alueellisesta saatavuudesta, postipalveluista, laajakaistahankkeista sekä puhelin- ja laajakaistaliittymien tarjonnasta.Palvelussa ilmoitetaan häiriötilanteista.
Sivuston kieli: 
https://eservices.traficom.fi/monitori/panel

Näytä enemmän
Utne reader -lehden verkkosivut kokoavat amerikkalaisen riippumattoman vaihtoehtomedian parhaat artikkelit ja polttavimmat keskustelunaiheet ja epäkohdat. Sisältää myös keskustelualueet tavallisille lukijoille.
Sivuston kieli: 
https://www.utne.com

Näytä enemmän
Viestinnän eettinen neuvottelukunta ottaa kantaa viestinnän eettisiin kysymyksiin. Sivuilla on VENin kannanotot sekä eettiset ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://ven.fi/

Näytä enemmän
Tietokannan avulla voi tutustua tekstien uudelleenkäyttöön ja etsiä ruotsinkielisessä lehdistössä vuosien 1645-1918 välillä julkaistua sisältöä. Tekstin uudelleenkäytöllä tarkoitetaan erilaisia toiston muotoja, jotka voidaan jäljittää lehdistä. Aineistot ovat peräisin Suomen ja Ruotsin lisäksi Yhdysvalloista. Hakukone on kehitetty osana hanketta "Informationsflöden över Östersjön: Svenskspråkig press som kulturförmedlare 1771–1918".
Sivuston kieli: 
https://textreuse.sls.fi/

Näytä enemmän