8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Riistainfo.fi on Suomen riistakeskuksen koulutussivustosta riistasta, riistaelämistä ja metsästyksestä kiinnostuneille. Koulutusmateriaaleja on uusille metsästäjille, metsästyksenjohtajille ja riistanhoitoyhdistyksille. Voit oppia tutkimaan jälkiä ja tunnistamaan lajeja.
Sivuston kieli: 
https://www.riistainfo.fi/

Näytä enemmän
Haltian luontokoulu on koonnut vinkkejä, tehtäviä ja valmiita materiaaleja etäopetukseen. Aiheina ovat retkeilytaidot, lintujen kevät sekä metsäluonto ja luonnon monimuotoisuus.
Sivuston kieli: 
https://haltia.com/luontokoulu/luontokoulupaivat/

Näytä enemmän
Ympäristöjärjestöjen metsäkarttaan on koottu tietoa kiireellistä suojelua vaativista kohteista ympäri Suomea. Kartta on kooste useista eri suojeluesityksistä ja -hankkeista.
Sivuston kieli: 
http://www.metsakartat.fi/

Näytä enemmän
Palveluun kootaan tietoa metsien ja luonnon virkistyskäytöstä ja muusta metsien monikäytöstä. Toistaiseksi perustietoa luonnon liikunta- ja virkistyskäytön tutkimuksesta sekä Metlan julkaisemat marja- ja sienisatoennusteet.
Sivuston kieli: 
https://www.luke.fi/fi/projektit/forservice

Näytä enemmän
Luontopaneeli on riippumaton, tieteellinen asiantuntijapaneeli, joka tukee luontopolitiikan suunnittelua ja päätöksentekoa. Luontopaneeli kokoaa luonnon monimuotoisuutta koskevaa tutkimustietoa päättäjien, asiantuntijoiden ja kansalaisten hyödynnettäväksi.
Sivuston kieli: 
https://luontopaneeli.fi/

Näytä enemmän
Luontotietojärjestelmässä voi tutustua Helsingin monipuoliseen luontoon. Luontotietojärjestelmän aineistoja ovat mm. luonnonsuojelukohteet, arvokkaat kasvisto- ja lintu- ja lepakko-alueet. Aineistoja voi tarkastella kartalta tai ilmakuvista. Yleisöversion tietosisältöä on suodatettu luonnonsuojelusyistä. Kartta löytyy osoitteesta kartta.hel.fi.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/ympariston-ja-luonnon-suojelu/luonnonsuojelu-ja-...

Näytä enemmän
Luonnontila-verkkopalvelussa voi tutustua Suomen luonnon monimuotoisuuden tilaan ja kehitykseen. Elinympäristöt on jaettu lajiston ja luontotyyppien uhanalaisuuden arviointeja mukaillen yhdeksään pääelinympäristötyyppiin. Niitä ovat muun muassa metsät, suot, sisävedet, tunturit, maatalousympäristöt ja rakennetut ympäristöt.
Sivuston kieli: 
https://luonnontila.fi/

Näytä enemmän