5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Paljon huomiota saanut valokuvaprojekti alkoi helsinkiläisessä Hyvösen lastenkodissa vuonna 1998. Verkkosivulla on kolmekymmentä kuvaa kymmenestä ihanasta tytöstä, tyttöjen tekstejä, näyttelyuutisia sekä kirjoitus projektin sisällöstä ja voimauttavan valokuvan menetelmästä. Esittelyteksti on myös englanniksi.
Sivuston kieli: 
http://www.voimauttavavalokuva.net

Näytä enemmän
Bill Wadman aloitti näiden kuvien oton vuoden 2007 ensimmäisenä päivänä. Ja siitä eteenpäin hän on ottanut yhden muotokuvan päivässä vuoden loppuun asti, aina eri ihmisestä, eri paikoissa. Katsojat kommentoivat kuvia aktiivisesti.
Sivuston kieli: 
http://www.365portraits.com

Näytä enemmän
National Portrait Galleryn näyttely esittelee näyttävästi joukon amerikkalaisten kuuluisien ja vaikutusvaltaisten naisten muotokuvia. Valokuvaajien kohteina on ollut Marilyn Monroen ja Janis Joplinin kaltaisia kuuluisuuksia, mutta myös poliittisia aktivisteja ja monella muulla alueella vaikuttaneita naisia. Kuvatekstit ovat mielenkiintoista luettavaa.
Sivuston kieli: 
http://www.npg.si.edu/cexh/woot/index.htm

Näytä enemmän
Huippuvalokuvaaja Phil Borgesin Thibetan Portraits sisältää n. 40 kasvotutkielmaa Tiibetin ihmisistä empaattisen tekstin saattelemana.
http://philborges.com

Näytä enemmän
Museovirasto on julkaissut Kuvasiskot-valokuvaamon studiokuvia. Margit Ekmanin ja Eila Marjalan valokuvausliike tunnettiin erityisesti poliitikkojen, taiteilijoiden ja muiden julkisuuden henkilöiden kuvaajina.
Sivuston kieli: 
https://www.kuvakokoelmat.fi/pictures/search/field:tekija/value:%22Kuvasiskot%22

Näytä enemmän