5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Suolan kemiallinen rakenne, koostumus, erilaiset tuotantotavat. Suolan käyttötapoja elintarviketeollisuudessa, kotitalouksissa, kotieläinten ruokinnassa. Teiden suolaus. Suolan terveysvaikutukset mm. verenpaineeseen.
Sivuston kieli: 
http://www.saltinstitute.org

Näytä enemmän
Juutalaisen Ortodoksisen Liiton ylläpitämät sivut juutalaisista ruoka-säädöksistä. Sivuilla kerrotaan laaja-alaisesti, mikä ruoka on kosher ja millä perusteella.
Sivuston kieli: 
http://www.oukosher.org/index.php

Näytä enemmän
Palvelun avulla voi verrata erilaisten ruoka-annosten ympäristövaikutuksia sekä sitä, minkä verran aterian syömällä altistuu erilaisille haitta-aineille, kuten raskasmetalleille tai torjunta-aineille.
Sivuston kieli: 
http://foodweb.ut.ee/Tervetuloa_40.htm

Näytä enemmän
Ruokaviraston tehtäviin kuuluvat ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden edistäminen, maaseudun elinvoimaisuuden tukeminen sekä erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpitäminen. Sivustolta löytyvät viraston palvelut viljelijöille, yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa hygieniaosaamisesta, siihen liittyvästä osaamistestistä ja lainsäädännöstä sekä opiskelumateriaaleja.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/

Näytä enemmän